You are here
Home > Actualitate > Belgia. Escrocherie născocită de un român smart: A făcut zeci de mii de euro rapid prin Western Union
loading...

Belgia. Escrocherie născocită de un român smart: A făcut zeci de mii de euro rapid prin Western Union

Un român care locuiește în Germania a sustras circa 25.000 de euro în diferite oficii poștale din Belgia, folosind cărți de identitate false.

Românul folosea sistemul internațional de transfer de bani Western Union, pentru a se îmbogăţi. Pe 29 ianuarie, un bărbat a venit la poşta din oraşul Verviers, din Belgia pentru a retrage 3.000 de euro prin intermediul sistemului de plată internațional Western Union. El a prezentat o carte de identitate emisă de autorităţile spaniole și codul de transfer. 

Însă de data asta nu a avut noroc. Angajatul oficiului poştal tocmai primise o alertă de la  poşta din Lontzen, unde îi fusese refuzată retragerea suspectă. Prin urmare şi la acest oficiul poştal i-a fost refuzată retragerea banilor. În momentul în care suspectul a ieşit din clădire, ofiţerul poştal a reuşit să observe maşina în care a urcat bărbatul, precum și plăcuța de înmatriculare. Imediat a avertizat poliţia care l-a reţinut, potrivit sudinfo.be.

Lasă un răspuns

Top