You are here
Home > Actualitate > INTERLOPI incep razboisul Clanul Duduianu PIAN vs Spoitori NAPY
loading...

INTERLOPI incep razboisul Clanul Duduianu PIAN vs Spoitori NAPY

Incendiu în Chitila, la casa unui interlop. Pompierii intervin cu 14 autospeciale Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, la o locuinţă din şoseaua Chitilei, flăcările extinzându-se și la alte proprietăți din apropriere. ISU Bucureşti-Ilfov a informat că, la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări. ″În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. De ce a murit Emi Pian? „O să auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră, şi IGP, şi Capitala”

Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp „, se precizează într-un comunicat.

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite). ″În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu.

Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele „, menţionează ISUBIF. Piromani în Chitila, Iau pus foc la casa unui interlop. Pompierii au intervinit cu 14 autospeciale

Cifrele anunțate de OMS Procurorii cercetează o posibilă legătură între acest incendiu și moartea liderului clanului Duduianu Potrivit unor surse, se pare că incendiul a pornit de la o casă care aparținea unui lider al clanului Spoitorilor – rivali ai clanului Duduienilor.

Un cunoscut interlop a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict ce aduce a reglare de conturi. „Emi Pian”, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu.

Scandalul ar fi pornit la ora 3 noaptea, când a fost anunțat la 112 acest conflict sângeros, la care ar fi participat aproximativ 20 de persoane.

Cearta a izbucnit într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, în zona cartierului Giulești, între 2 lideri ai unor grupări rivale de infractori.

Este vorba despre „Emi Pian”, șeful Duduienilor, și cel supranumit „Napi”, care conduce clanul Spoitorilor din zona Chitila.

Ca o „coincidență”, după câteva ore a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi (Chitila) – locuință care aparține unuia dintre liderii clanului Spoitorilor, rivalii Duduienilor.

Acest caz este investigat de procurori și polițiști. ”Emi Pian”, liderul clanului Duduianu, ucis într-un conflict între interlopi, în Bucureşti

Un cunoscut interlop a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict ce aduce a reglare de conturi. „Emi Pian”, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu.

Scandalul ar fi pornit la ora 3 noaptea, când a fost anunțat la 112 acest conflict sângeros, la care ar fi participat aproximativ 20 de persoane.

Cearta a izbucnit într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, în zona cartierului Giulești, între 2 lideri ai unor grupări rivale de infractori.

Este vorba despre „Emi Pian”, șeful Duduienilor, și cel supranumit „Napi”, care conduce clanul Spoitorilor.

Conflictul ar fi pornit în timpul unui joc de barbut, după ce cei 2 indivizi ar fi împrumutat cu bani același jucător, acesta fiind principalul motiv de ceartă.

Violențele au început în casă, după care s-au mutat în stradă, moment în care „Emi Pian” a fost înjunghiat în picior – lovitură care i-a și adus moartea.

El a fost dus la Spitalul Municipal din București, dar a murit la 2 ore după ce a ajuns acolo. „Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei „, a transmis Poliția Capitalei.

Clanul Duduianu este unul temut de către cei care au de-a face cu ei în București, în condițiile în care membrii săi au fost implicați în mai multe acțiuni penale de-a lungul timpului: tâlhării, șantaj sau chiar bătăi în plină stradă.

Incendiu în Chitila, la casa unui interlop.

Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale Ca o „coincidență”, marți, la câteva ore după înjunghierea lui Emi Pian, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi – locuință care aparține unuia dintre liderii clanului Spoitorilor, rivalii Duduienilor.

ISU Bucureşti-Ilfov a informat că, la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări. Duduienii și Spoitorii erau clanuri care se tolerau însă acum Poliția se așteaptă la un adevărat război în lumea interlopă.

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite).

Procurorii cercetează o posibilă legătură între acest incendiu și moartea liderului clanului Duduianu.

Asasinarea liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea alias Emi Pian, nu a rămas fără urmări. Imediat după încăieraea care a dus la mortea lui Emi Pian vila care se pare că ar aparține tatălui ucigașului, situată în zona Chitila, a luat foc incendiul extinzându-se la mai multe imobile din zonă. Pompierii nu au stabilit încă cauza incendiului.

Asasinul ar fi un membru al clanului Spoitorilor iar scandalul ar fi început de la faptul că ambele clanuri dădeau bani cu camătă acelorași persoane.

Clanul Duduianu ar fi ameninţat doi celebri cântăreţi de manele La sfârşitul lunii trecute, Duduienii au fost protagoniştii unui alt scandal, fiind acuzaţi de şantaj şi tâlhărie.

Mai mulţi interpreţi de manele s-ar fi plâns autorităților judiciare că ar fi căzut pradă acestui temut clan din Capitală.

Florin Mototolea „EMI PIAN”

Cel puțin deocamdată nu se cunoaște oficial identitatea celor doi maneliști care au făcut plângerile, dar potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi vorba despre Florin Salam și Nicolae Guță. A început războiul în lumea interlopă? – Care este legătura dintre incendiul din Chitila și asasinarea lui Emi Pian

Aceștia s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat de la cei cărora erau puși să le cânte piesele preferate le erau luați cu forța. În alte cazuri, erau puși să cânte fără să fie plătiți, fiind șantajați.

Sursa: stirileprotv.ro.

Lasă un răspuns

Top