You are here
Home > Actualitate > Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață. Bărbatul încă trăia când a ajuns la spital
loading...

Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață. Bărbatul încă trăia când a ajuns la spital

Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață au fost surprinse la Spitalul Universitar, acolo unde fusese dus de urgență cu ambulanța. În imaginile respective, bărbatul apare pe targă și înconjurat de cadre medicale. Ce lovitură i-a fost fatală?

Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viață

Ieri, lumea interlopilor a fost zguduită de vestea dispariției premature a unuia dintre cei mai temuți interlopi. Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a decedat în urma unei răfuieli de conturi cu un rival. În urma confruntării, liderul clanului Duduianu s-a ales cu o rană la femur, cauzatoare de moarte.

emi pian
Emi Pian, ultimele imagini cu el în viață.

Odată chemați la fața locului, ambulanțierii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-i salva viața bărbatului, însă, din păcate, a pierdut prea mult sânge și și-a pierdut viața. Ultimele imagini cu acesta sunt surprinse de camerele Spitalului Universitar, acolo unde a ajuns cu ambulanța, potrivit Antena 3. Video cu imaginile surprinse la spital aici.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit la 39 de ani

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din România. În seara de luni spre marți, bărbatul juca barbut cu un rival, când lucrurile au luat o turnură neașteptată. Potrivit primelor informații, scandalul ar fi pornit de la faptul că rivalul său a aflat că Emi Pian dăduse cu camătă 300.000 de euro aceluiași individ ca și el. În lumea interlopilor, acest fapt este condamnabil și duce, de multe ori, la răfuieli publice.

La rândul său, atacatorul lui Emi Pian a fost dus la spitalul Universitar, unde a primit îngrijiri medicale. Acesta din urmă, alias Ciprian Napy, a fost atacat de fratele victimei după ce l-a văzut într-o baltă de sânge.

Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă, interlopul ucis noaptea trecută în Capitală, au fost difuzate în exclusivitate, la Antena 3. Sunt imagini de la Spitalul Universitar, acolo unde bărbatul a fost dus imediat după ce a fost înjunghiat, iar în clipul video se vede agitaţia de pe holurile unităţii medicale.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. Foarte rapid au venit atât cei de la Poliţie, cât şi cei de la Ambulanţă, iar Emi Pian a fost dus la spital.

În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian, pe numele său adevărat Florin Mototolea, nu a reuşit să supravieţuiască.

Atacatorul lui Emi Pian, în spital

Tot la spital se află şi cel care l-ar fi atacat pe interlop, iar medicii de la Spitalul Elias spun că acesta este într-o stare delicată. Bărbatul ar fi fost atacat la rândul lui de fratele lui Emi Pian, atunci când acesta din urmă şi-a văzut ruda într-o baltă de sânge.

La această oră se fac audieri la Serviciul Omoruri, din Poliţia Capitalei.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu interlopul Emi Pian în viaţăPlay Video

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a murit executat de un rival pe o stradă din București.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Lasă un răspuns

Top