You are here
Home > Actualitate > VIDEO Autoritățile au orbul găinilor. Un camion încărcat cu bușteni, ce cântărea peste 40 de tone, a fost surprins circulând pe un drum unde tonajul maxim admis este de 7,5 tone, dar autoritățile nu văd problema
loading...

VIDEO Autoritățile au orbul găinilor. Un camion încărcat cu bușteni, ce cântărea peste 40 de tone, a fost surprins circulând pe un drum unde tonajul maxim admis este de 7,5 tone, dar autoritățile nu văd problema

La data de 3 august 2020, activistul de mediu Daniel Bodnar, a surprins un camion încărcat cu bușteni care circula pe un drum din localitatea Țibeni, unde tonajul maxim admis este de 7,5 tone. Activistul de mediu a urmărit camionul și a observat că acesta a ajuns în curtea societăților Egger și HS Timber din Rădăuți. Bodnar a sunat de îndată la 112 și a anunțat neregula descoperită.

Pe urmă, s-a lăsat cu tam-tam. Patronul firmei a cărui camion a fost surprins de Bodnar a ajuns la fața locului și a încercat să-l intimideze pe reclamant. ISCTR Suceava și IPJ Suceava au dat impresia că nu se înțeleg. Mai multe cu privire la cele întâmplate la fața locului puteți citi dând click 

În seara respectivă, Daniel Bodnar a sunat la 112 pentru a anunța faptul că un camion încărcat cu bușteni circulă pe un drum unde tonajul maxim este de 7,5 tone, existând posibilitatea ca încărcătura transportată să nu corespundă cu cea trecută pe avizul de însoțire a mărfii.

VIDEO Activistul Daniel Bodnar a depistat un transport de lemne suspicios care circula pe un drum unde tonajul maxim admis este de 7,5 tone. Camionul încărcat cu bușteni avea destinația la Egger

Aseară, activistul de mediu Daniel Bodnar a descoperit un camion încărcat cu bușteni care circula pe un drum cu restricție de tonaj. Deoarece tonajul maxim admis de respectivul drum este de 7,5 tone, iar camionul părea că depășește cu mult acest tonaj, activistul a urmărit transportul și l-a sesizat la 112. Destinația respectivului camion a fost în curtea celor de la Egger din Rădăuți.

Daniel Bodnar a intrat în urma camionului în curtea celor de la Egger, unde a fost întâmpinat de patronul firmei care a efectuat respectivul transport de bușteni. Dorel Nelu Bolboacă, administratorul firmei SC Arbo Trans SRL, din satul Arbore, vizibil iritat de faptul că a ajuns în vizorul activistului de mediu, a încercat să îl intimideze pe reclamant spunându-i că, dacă va chema Poliția, va fi tras la răspundere pentru sesizarea făcută deoarece transportul ar fi legal. Văzând că Bodnar își susține punctele de vedere, Bolboacă a schimbat modul de abordare și a încercat să o dea în prietenie cu reclamantul. Bolboacă i-a reproșat lui Bodnar că nu este frumos ceea ce face, mai ales că tatăl reclamantului provine din aceeași localitate din care provine și administratorul firmei SC Arbo Trans SRL. 

Pentru camionul descoperit a fost emis un aviz de însoțire a 37,55 metri cubi de lemn de foc, la data de 3 august 2020, la ora 06.43.

În momentul în care la fața locului au ajuns două echipaje de poliție, Dorel Bolboacă s-a băgat în discuție cu oamenii legii întrebându-i ce amendă va primi Daniel Bodnar dacă se demonstrează că sesizarea făcută este nefondată. Pe urmă, când unul dintre polițiști i-a cerut administratorului firmei SC Arbo Trans SRL să se legitimeze, cel din urmă a încercat să se sustragă spunând că e suficient să dea datele doar șoferul camionului. Până să accepte Dorel Bolboacă să se legitimeze, omul legii i-a explicat că legitimarea este obligatorie.

Conform polițiștilor deplasați la fața locului ISCTR Suceava nu avea aseară niciun echipaj disponibil pentru a interveni, rămânând ca în dimineața de 4 august 2020 reprezentanții ISCTR Suceava să acționeze la fața locului.

SC Arbo Trans SRL

Administratorul societății este Dorel Nelu Bolboacă, iar la asociați este trecut tot el.

Obiectul de activitate a societății este „transporturi rutiere de marfuri”.

Administratorul societății nu s-au hotărât încă care a fost cifra de afaceri și profitul net în urmă cu doi anit. Pe platforma www.listafirme.ro, cifrele nu sunt aceleași. Acestea diferă în funcție de modul în care sunteți conectat pe platformă. Cifrele privind profitul net, cifra de afaceri, numărul de angajați și alte informații nu au fost actualizate pentru anul 2019.

Cu înregistrarea, în anul 2018, SC Arbo Trans SRL a avut cifra de afaceri de 209.655 de lei, profitul net de 1.479 de lei, datorii de 109.861 de lei și opt angajați.

Fără înregistrare, în anul 2018, SC Arbo Trans SRL a avut cifra de afaceri de 977.809 de lei, profitul net de 6.897 de lei, datorii de 512.380 de lei și opt angajați.

❗️ EGGER RADAUTI⛔️

تم النشر بواسطة ‏‎Bodnar Daniel‎‏ في الاثنين، ٣ أغسطس ٢٠٢٠

Lasă un răspuns

Top