You are here
Home > Actualitate > UPDATE. Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița: Doi poliţişti, atacaţi şi tăiaţi cu o coasă de scandalagii
loading...

UPDATE. Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița: Doi poliţişti, atacaţi şi tăiaţi cu o coasă de scandalagii

Doi poliţişti au fost atacaţi şi tăiaţi cu o coasă de către doi bărbaţi în localitatea Văcăreşti, oamenii legii ripostând cu focuri de armă şi rănindu-i pe scandalagii, au informat, duminică seara, surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 

Polițiștii din Dâmbovița au fost solicitați duminică seara în comuna Văcărești, unde un bărbat de 44 de ani, băut, era violent cu trecătorii.

În momentul în care i-a văzut pe polițiști, agresorul a fugit în curtea casei, de unde s-a întors cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști.. Unul dintre polițiști a rămas fără degete.

Unul dintre agenții de poliție a tras un foc de armă către agresor, rănindu-l la picior.

În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, care și el i-a atacat pe oamenii legii, acesta fiind împușcat în zona abdomenului de către agentul de poliție.

„S-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict și având în vedere faptul că nu a fost respectată somația, polițistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit și fratele acestuia, care, ar fi agresat polițiștii cu același obiect ascuțit, și de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împușcat în zona abdomenului”, au transmis reprezentanții Poliției Dâmbovița.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru a le fi acordate îngirjiri medicale, informează Mediafax

Lasă un răspuns

Top