You are here
Home > Actualitate > Spania. Un român şi-a ucis soţia în stradă, apoi a încercat să îşi ia viaţa cu acelaşi cuţit. A murit abia la o zi după teribila crimă
loading...

Spania. Un român şi-a ucis soţia în stradă, apoi a încercat să îşi ia viaţa cu acelaşi cuţit. A murit abia la o zi după teribila crimă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română, s-a rănit în această dimineață cu un cuțit, după ce și-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă. Nu s-a mai putut recupera după rănile pe care şi le-a provocat și a murit la Spitalul General din Segovia.

Bărbatul, care şi-a ucis fosta parteneră în La Granja de San Ildefonso, a murit în această după-amiază la Spitalul General din Segovia, din cauza rănilor pe care le-a produs cu un cuțit.

La ora 10:30 dimineața sâmbătă a fost internat, după ce a fost transferat de ambulanță într-o stare foarte gravă și intubat, fiind escortat de Garda Civilă.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română, a lucrat în municipalitate, în sectorul construcțiilor și a încărcat marfă într-un restaurant. 

Potrivit surselor citate de eldiasegovia.es, sâmbătă, în jurul orei 9:10 dimineața, a avut loc o ceartă între cei doi, într-o zonă din apropierea Puerta de Segovia, în direcția Valsaín. Bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie în mijlocul străzii, iar apoi a încercat să-și ia viața. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta nu a supravieţuit.

Subdelegația Guvernului a confirmat faptele. Pe Twitter, PSOE a condamnat crima din La Granja și a transmis condoleanțe familiei și prietenilor femeii ucise.

„Violența de gen a lovit din nou societatea noastră, care trebuie să-și arate unitatea și putere împotriva acestui flagel”, a mai scris instituţia pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Top