You are here
Home > Actualitate > Alerta: Coloană de mașini de 11 kilometri la intrarea în Capitală de pe A1
loading...

Alerta: Coloană de mașini de 11 kilometri la intrarea în Capitală de pe A1

Pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești se circulă în condiţii de aglomeraţie. S-a format o coloană în mişcare de 11 kilometri din localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu, până la ieșirea de pe autostradă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră -18:45, pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești se circulă în condiţii de aglomeraţie, formându-se coloană în mişcare de aproximativ 11 kilometri, din zona kilometrului 20 (localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu) și până la ieșirea de pe autostradă.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Breaking News! Nu mai sunt locuri la ATI! Decizie bombă legată de un superimportant spital

Este alertă de grad zero: Nu mai sunt locuri la ATI! În aceste condiții, au fost luate măsuri urgente care vizează un superimportant spital din România.

Alertă de grad zero: Nu mai sunt locuri la ATI! Chiar acum s-a aflat ce se întâmplă cu un superimportant spital din România. Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat, duminică seară, la Digi24, că nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă în București.

Prefectul a spus că Spitalul Colentina va deveni spital COVID-19, iar luni școlile intră în scenariul roșu. „Se semnează acum un ordin de ministru și de mâine Spitalul Colentina va deveni spital COVID în integralitate, deci vor fi vreo 3-400 de locuri la ATI.

Asta este o veste nemaipomenită.

La Spitalul „Marius Nasta „a fost trimisă o unitate mobilă și vor fi detașați medici pentru a asigura această unitate mobilă.

Tot legat de lipsa paturilor pentru bolnavii afectați de pandemie, spitalele Floreasca și Elias vor colabora pentru a asigura personal medical pentru spitalul modul din Elias.

S-a luat decizia de către Ministerul Sănătății și Ministerul de Interne, în colaborare cu Ministerul Educației, ca medicii și asistenții școlari de la școlile care au trecut în scenariul roșu să fie detașați la spitalele care tratează pacienți bolnavi de COVID „, a spus Prefectul.

Trebuie amintit că premierul Ludovic Orban a anunțat, duminică principalele măsuri după depășirea ratei de infectare de 3 la mia de locuitori: – Obligativitatea portului măștii în toate spațiile deschise, alături de spațiile închise – Suspendarea cursurilor școlare și organizarea orelor în sistem online în toate școlile – Suspendarea activităților în teatre, cinematografe, restaurante, cafenele în spații închise Se închid școlile, teatrele, cinematografele, restaurantele și cafenelele din spațiile închise ale Capitalei, anunță premierul Ludovic Orban.

Părinții vor primi 75% din salariu pentru perioada cât stau acasă cu copiii.

Comitetul municipal pentru Situații de Urgență va trebui să le implementeze aceste măsuri și să gândească un plan de implementare, a adăugat premierul.

Orban a susținut ă există o ordonanță de urgență în curs de adoptare, care va fi adoptată săptămâna viitoare marți sau miercuri și care prevede asigurarea a 75 % din salariu pentru un părinte care stă acasă cu copilul.

Lasă un răspuns

Top