You are here
Home > Actualitate > Diana Şoşoacă a EXPLODAT după protocolul Guvern-mineri: Înşelăciune, deturnare de fonduri şi abuz în serviciu!
loading...

Diana Şoşoacă a EXPLODAT după protocolul Guvern-mineri: Înşelăciune, deturnare de fonduri şi abuz în serviciu!

Senatoarea Diana Şoşoacă spune că protocolul încheiat de Guvern cu mineri este o mare înşelăciune.

„Sunt trei infractiuni in acel protocol, e o bataie de joc. Inselaciune, deturnare de fonduri si abuz in serviciu”, a răfufnit Şoşoacă.

Nu poti da bani de la stat unei societati in insolventa. Doi la mana, spune asa : „sumele aferente vor fi restitutite din veniturile proprii societatii”. Ce venituri proprii, cand ei sunt in insolvenmta. E deturnare de fonduri, alo! Juridic nu spuneau ca au specialisti, ca sunt desteptii Romaniei? Este un guvern de distrugere nationala. Ma rog sa le dea salariile acestor oameni. Pentru luna aprilie, salariile vor fi platite in 5 mai. Nu avem niciun an trecut aici. Eu sunt jurist, asta nu arata a acor. Pai de cand iei tu creantele salariale sa platesti drepturile salariale.

CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă a făcut show şi la ministerul Muncii, după ce jandarmii n-au lăsat-o să intre: Şi ce-mi faceţi? Mă arestaţi? (VIDEO)

Avem grave probleme juridice. Unde sunt garantiile, cine plateste, cine isi asuma raspunderea daca aceste sume nu vor fi platite? Ati auzit cum domnul Citu a spus ca nu va permite mineriade in Bucuresti? Pentru ce ii ducem in derizoriu pe acesti oameni? Au dreptul sa protesteze. Au plecat pe jos cateva zeci de mineri si au fost opriti de jandarmi in defileul Jiului si amenintati ca daca nu se intorc, vor fi retinuti si bagati in dube.

Şoşoacă: Avem penali la guvernare
Avem penali la guvernare. Cinste domnului Virgil Popescu, dar ne spune ca in iulie Lupeniul se inchide, ca nu scoate destul carbune. Sa scoata dansul cu guvernul carbune de acolo ca acum 200 de ani. In fiecare an s-au alocat bani pentru retehnologizare si de ani de zile niciun ban nu a ajuns la amaratii de mineri.

Se duc la prefectura, primarii, lideri de sindicat. Doamna Turcan nu ne-a primit pe mine si pe domnul Terheş, pentru ca dansul nu a votat pentru Green Deal, care omoara mineritul. E foarte bine ca s-a detensionat situatia, pentru ca oamenii ar fi murit acolo, nu mai rezistau si era crima cu premeditare. Asa, e doar tentativa de omor.

Daca banii se foloseau pentru retehnologizare, acum aveam minerit ca in Germania. Acolo nu se mai coboara in subteran, se lucreaza doar la suprafata si minerii au 4-5000 de euro pe luna. Germania a vazut ca programul Green Deal nu este eficient, iar acum se redeschid mine si se mai fac si unele noi.”, a spus Diana Şoşoacă.

Minerii din Lupeni au renunţat la proteste. Ortacii blocaţi în subteran ies la suprafaţă, luni seară, după şase zile de protest. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat că s-au găsit soluţii pentru situaţia din Valea Jiului.

Minerii au fost aşteptaţi la ieşire de familiile lor. Soţiile şi copiii i-au aşteptat cu nerăbdare. Minerii şi-au putut strânge în braţe copiii după aproape o săptămână.

One thought on “Diana Şoşoacă a EXPLODAT după protocolul Guvern-mineri: Înşelăciune, deturnare de fonduri şi abuz în serviciu!

  1. Aveți perfectă dreptate doamna Șoșoacă: AVEM TRĂDĂTORI în guvernare și ASASINI ECONOMICI, ai ROMÂNIEI și ai viitorului noilor generații, care TREBUIE ALUNGAȚI DIN FRUNTEA STATULUI! Dar, CONȘTIENTIZAREA noilor generații asupra acestor ACȚIUNI PENALE, la adresa bunăstării României și românilor, ar trebui să fie REALIZATĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR SOCIOECONOMIC, CEEA CE NU SE ÎNTÂMPLĂ, din acest motiv tot mai mulți români sunt ANALFABEȚI FUNCȚIONALI ȘI NU ÎNȚELEG CAUZELE DEZASTRULUI ÎN CARE SUNTEM și care ne duce spre AUTODISTRUGEREA ȚĂRII!

Lasă un răspuns

Top