You are here
Home > Actualitate > Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă
loading...

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă

CNAIR: Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, se desfășoară cu dificultate

Citeste si: Horoscop, duminică, 8 octombrie 2017. Această problemă le afectează zodiilor

Traficul rutier pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, se desfășoară cu dificultate la această oră, din cauza viscolului și a ceței, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă, transmis duminică AGERPRES.ro

Pe de altă parte, compania precizează că, în intervalul 7 octombrie, ora 17:00 — 8 octombrie, ora 7:00, drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) și pe DN 1A (Cheia) cu cinci utilaje și au răspândit cinci tone de material antiderapant (sare).

„La această oră se circulă îngreunat pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Pe acest sector de drum, deși carosabilul este curățat, din cauza viscolului și ceței vizibilitatea este redusă semnificativ”, notează sursa citată.

CNAIR atenționează participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar.

De asemenea, se recomandă conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Lasă un răspuns

Top