You are here
Home > Actualitate > Intâmplare prin care nu ar trebui să treacă nicio ființă umană. S-a trezit ,,decedată” într-o casă funerară
loading...

Intâmplare prin care nu ar trebui să treacă nicio ființă umană. S-a trezit ,,decedată” într-o casă funerară

Intâmplare prin care nu ar trebui să treacă nicio ființă umană. S-a trezit ,,decedată” într-o casă funerară, în timp ce angajații se pregăteau să o îmbălsămeze.

Citeste si: Iată la ce folosește orificiul de lângă camera foto a telefonului mobil: Nici nu te-ai gândit până acum la asta:

Carmen Chacon este o femeie în vârstă de 69 de ani care a trecut printr-o întâmplare prin care nu ar trebui să treacă nicio ființă umană.

Carmen s-a trezit ,,decedată” într-o casă funerară, în timp ce angajații se pregăteau să o îmbălsămeze.

Femeia petrecuse o noapte întreagă în morga orașului bolivian La Paz, era bolnavă de cancer, iar familia sa a comis un lucru abominabil, cel mai odios lucru care poate fi făcut unei mame: au abandonat-o la o casă funerară deși ea era încă vie! Abia când au început să o îmbălsămeze femeia s-a trezit și le-a spus ce se întâmplase cu ea.

Familia sa a fost contactată de angajații firmei de pompe funebre, dar aceștia au refuzat să vină să o ia acasă pe femeie! Ulterior poliția ți-a făcut datoria și a arestat-o pe fiica fără inimă.

În cele din urmă a reieșit că femeia în vârstă de 69 de ani avea o tumoră pe creier, iar medicii transmiseseră familiei că nu mai pot face nimic. Familia a luat-o pe bătrână din spital, dar nu au mai dus-o acasă, au dus-o direct la casa funerară!

Acum se mai citesate si: Bendeac „clovnul” care crede ca a inventat umorul in Romania paraseste Iumor! Distreaza publicul DOAR folosind cuvinte obscene?

Sursa: kromania

Lasă un răspuns

Top