You are here
Home > Actualitate > Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!
loading...

Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Kira Hagi, în vârstă de 23 de ani, nu este doar fiica lui Gigă Hagi, ci este – poate înainte de toate – o actriță talentată la început de drum. Dovadă că are talent imens, tânăra a fost admisă la New York Film Academy, o prestigioasă școală americană.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Kira Hagi spune că vestea că a fost admisă la New York Film Academy a fost o surpriză minunată.

„Am fost foarte fericită. Terminasem audiția în Londra pentru NYFA, au venit la mine si au zis „uite, o sa mai vorbim, o sa ne mai vedem”. Am ieșit, m-am uitat la mama în ochi și m-a întrebat „cum a fost?”. Am zis „hai să ieșim”, am ieșit și am început să dansez de fericire, am dansat. Nu știam că o să mă contacteze și o sa imi dea si o bursa dar am fost fericita ca au zis că „mai vorbim”. Și cand am auzit anunțul cu bursa eram acasă și am început să dansez din nou”, a spus Kira Hagi.

Tânăra a debutat deja pe marile ecrane, în cadrul festivalului Anonimul 2014, în pelicula „Bucureşti, te iubesc!”.

New York Film Academy este cea mai bună școală de practică în producția de film din lume.

Kira Hagi este acum o domnișoară în toată regula, care a moștenit de la tatăl ei zâmbetul ei larg. Kira este bucățică ruptă din Gică și se mândrește cu asta. Sursa: dcnews.ro

42 thoughts on “Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Lasă un răspuns

Top