You are here
Home > Actualitate > Ai COȘMARURI? Aceste vise NEPLĂCUTE definesc ce fel de persoană ești. Explicațiile specialiștilor
loading...

Ai COȘMARURI? Aceste vise NEPLĂCUTE definesc ce fel de persoană ești. Explicațiile specialiștilor

Bărbaţii tind să aibă coşmaruri despre dezastre naturale (incendii, inundaţii sau războaie) şi violenţă. În schimb, femeile au mai degrabă coşmaruri legate de chestiuni interpersonale. Potrivit celor mai recente cercetări, femeile au parte de coşmaruri mai des decât bărbaţii.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Coşmarurile definesc ce tip de individ eşti

Psihologii susţin că unii pacienţi apreciază coşmarurile. Dacă nu influenţează în mod negativ viaţa de zi cu zi, coşmarurile pot fi benefice, rezultând într-o sursă majoră de inspiraţie.

Indivizii care au coşmaruri intense frecvente tind să fie mai creativi şi au o imaginaţie mai bogată. Dincolo de faptul că te ajută să procesezi unele emoţii,

Ai COȘMARURI? Aceste vise NEPLĂCUTE definesc ce fel de persoană ești. Explicațiile specialiștilor

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

coşmarurile îţi pot oferi perspective inedite asupra unor situaţii sau interacţiuni cu oamenii din viaţa ta.

Factori care sporesc frecvenţa apariţiei coşmarurilor

Dacă te laşi de fumat şi foloseşti tratamente în acest sens, coşmarurile pot apărea mai des, aşa cum se întâmplă şi în cazul administrării de antihistaminice. Aşadar, alergiile merg mână în mână cu un somn brăzdat de coşmaruri.

Află dacă în familia ta au fost întâlnite cazuri de coşmaruri cronice, fiindcă existe şanse mari ca tu să fi moştenit acest bagaj genetic.

Specialiştii arată că o variantă plauzibilă ar fi aceea potrivit căreia coşmarurile ne pregătesc pentru o anumită situaţie de care ne este teamă în viaţa reală, în încercarea de a diminua nivelul de stres aferent situaţiei respective.

Sursa: huff.ro

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Lasă un răspuns

Top