You are here
Home > Actualitate > Horoscop 16 octombrie 2017. Sunt lucruri la care poate, nici nu visam ca ni se pot intampla intr-o clipa
loading...

Horoscop 16 octombrie 2017. Sunt lucruri la care poate, nici nu visam ca ni se pot intampla intr-o clipa

Horoscop 16 octombrie 2017. Astazi, Racii primesc invitatii in oras, iar Taurii se intalnesc cu cineva drag

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Horoscop 16 septembrie 2017, Sunt lucruri la care poate, nici nu visam ca ni se pot intampla intr-o clipa si sa trezeasca in noi resorturi nebanuite, rezerve de afectivitate care sa ne faca fericiti.

Horoscop 2017 BALANTA – Apar oameni noi in viata voastra si o sa va incarcati frumos sufleteste, c-o sa-i admirati pentru calitatile pe care le afiseaza.

Horoscop 2017 SCORPION – Va invita cineva la masa, la plimbare, sa schimbati impresii, sa-i dati poate un raspuns acestei persoane care si-a facut anumite planuri cu voi.

Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa iesiti pe la mondenitati cu grupul si poate o sa va vedeti de-aici incolo, sa luati parte la diverse activitati care sa va puna in valoare aptitudinile.

Horoscop 2017 CAPRICORN – Se pare c-o sa onorati invitatia la o plimbare in afara orasului, ajungeti poate intr-o statiune turistica si va-ntoarceti maine seara, daca veti gasi pe-acolo cazare.

Horoscop 2017 VARSATOR – O sa fie nevoie de voi la un eveniment festiv, sa va ocupati de pregatiri si o sa fiti si gazde si sa v-alegeti si voi cu o rasplata, bani, aprecieri.

Horoscop 2017 PESTI – Intrati la cheltuiala pentru c-o sa le luati unor sarbatoriti un cadou, sa fiti alaturi de ei intr-un moment important, o nunta, o casatorie, botezul unui copil.

Horoscop 2017 BERBEC – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva, in cercul de prieteni si sa iesiti o vreme pe la intalniri ca sa vedeti in ce masura va potriviti, ca sa vedeti daca puteti forma un cuplu.

Horoscop 2017 TAUR – Persoana de care va e dor va suna si daca aveti timp o sa va si intalniti in cursul zilei de azi, sa luati pulsul relatiei, sa aflati in ce stadiu se afla.

Horoscop 2017 GEMENI – Poate o sa alocati o suma de bani studiilor, sa va cultivati un talent, sa faceti in particular ce va place, sa va hraniti si mintea si sufletul.

Horoscop 2017 RAC – Invitatie de protocol la vreun versnisaj, se-ntampla ceva important de la care n-ar fi de dorit sa lipsiti si o sa fie un bun prilej de socializare.

Horoscop 2017 LEU – Poate faceti cumva sa-i strangeti pe toti ai vostri la o masa de pranz sau iesiti in oras la un restaurant, sa puneti la cale un eveniment de familie, o nunta, un botez.

Horoscop 2017 FECIOARA – O bucurie c-o sa revedeti pe cineva drag si care v-a inclus in programul lui pe termen lung si-o sa faceti cumva sa va-ntalniti, sa locuiti impreuna.

Citeste si: ULTIMA ORA: Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, este acum invitat la LONDRA

Lasă un răspuns

Top