You are here
Home > Actualitate > Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, se leapădă de Liviu Dragnea și îl susține pe premierul Tudose
loading...

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, se leapădă de Liviu Dragnea și îl susține pe premierul Tudose

Liderii PSD se întâlnesc, marți, în jurul orei 13,30, la sediul partidului pentru a discuta pe tema remanierii guvernamentale anunțată de premierul Mihai Tudose, au anunțat surse politice citate de Agerpres. Potrivit acelorași surse, președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, se numără printre liderii de organizații județene care l-ar susține pe premierul României, Mihai Tudose.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, se leapădă de Liviu Dragnea și îl susține pe premierul Tudose

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Potrivit surselor citate de Agerpres, prim-ministrul României a avut, luni, o întâlnire la Palatul Victoria cu mai mulți șefi de organizații și alți lideri ai partidului. Aceleași surse au precizat că, la momentul la care Tudose a avansat varianta demisiei sale din funcție, între cei care i-au cerut acestuia să nu facă gestul s-au numărat vicepremierul Marcel Ciolacu, președintele PSD Olt, Paul Stănescu, Marian Neacșu, secretar general al PSD, și Niculae Bădălău, președintele executiv al formațiunii.

Premierul Mihai Tudose a anunțat luni seară, în exclusivitate la Realitatea Tv, că, dacă cele cinci remanieri solicitate nu îi vor fi acceptate de către PSD, el va pleca din fruntea Guvernului, întrucât nu poate să își asume ceva despre care se spune că nu merge și despre care el crede că nu merge.

Premierul Tudose a spus că s-a văzut cu Liviu Dragnea ultima dată joi, și a punctat că lucrurile între el și șeful PSD au derapat: ”Față în față nu mai știu, cred că joi ne-am văzut, iar duminică am vorbit la telefon, dar pe telefonul unui coleg. Să spunem că unele lucruri au derapat. Mâine (marți – n.r.) va trebui să găsim o soluție, dacă nu găsim, va trebui să luăm măsuri”.

Mihai Tudose a anunțat și care sunt cei trei miniștri cu probleme penale pe care îi va remania, dar a preferat să nu îi nominalizeze explicit, ci mai degrabă să anunțe portofoliile pe care le au: ”Știți foarte bine: doamna de la Fonduri Europene (n.r. Rovana Plumb) doamna de la Investiții Publice(n.r Sevil Shhaideh) apoi mai e și relația cu Parlamentul(n.r Viorel Ilie). Și mai am doi colegi pe care îi voi ruga sa părăseasca Guvernul”.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Întrebat dacă va rămâne în funcție dacă PSD nu îi va accepta cele 5 remanieri, Tudose a spus, dând de înțeles că va demisiona: ”Nu pot sa merg cu ceva despre care se spune că nu merge. Nu pot să merg cu ceva despe care eu cred că nu merge. Eu un partid care a avut un program electoral care m-a învestit și pe mine. Înțeleg că este un program politic”.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Lasă un răspuns

Top