You are here
Home > Actualitate > Ministerul Tineretului și Sportului a premiat cu mii de euro două sportive din Slatina, OLT
loading...

Ministerul Tineretului și Sportului a premiat cu mii de euro două sportive din Slatina, OLT

Miercuri, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului a avut loc o conferință de presă organizată împreună cu Federația Română de Tenis de masă pentru a premia medalia de aur obținută de România la Campionatul European de Tenis de Masă Seniori, Proba pe echipe, desfășurat în perioada 11 – 18 septembrie, la Luxemburg, acolo unde au luptat și sportivele Adina Diaconu și Irina Ciobanu din Slatina. Fiecare membră a echipei câștigătoare va primi câte 37.000 de lei, adică peste 8.000 de euro fiecare.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

La eveniment au participat medaliatele cu aur Daniela Dodean, Eliza Samara, Szocs Bernadette, antrenorul Viorel Filimon, Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu și secretarul de stat din Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza.

Secretarul de stat Cosmin Butuza a ținut să felicite sportivele pentru performanța obținută și a dat citire mesajului ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

“Cu mândrie și sinceritate, felicit echipa feminină de tenis de masă, campioane europene și campioanele inimilor noastre. Ați scris istorie cu performanța voastră, ne-ați făcut mândri și ați demonstrat că sunteți o echipă de aur. Aveți un viitor frumos în față, un viitor de campioane și sunt convins că veți mai avea rezultate remarcabile, chiar la nivel mondial.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Felicit Federația Română de Tenis de Masă pentru că are rezultate la toate nivelurile și au început să fie un nume în elita mondială a tenisului de masa. În mine aveți un partener, un sprijin și un fan al tenisului de masă. Voi sprijini fiecare competiție și orice demers care are în centrul preocupărilor pregătirea copiilor și a juniorilor pentru marea performanță“, se arată în mesajul ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

Ministerul Tineretului și Sportului va premia cele cinci sportive cu suma totaltă de 185.000 lei.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Lasă un răspuns

Top