You are here
Home > Actualitate > Polițiștii au fost șocați de ce au găsit în rulota acestui român. Vizibil băut, bărbatul a început să plângă!
loading...

Polițiștii au fost șocați de ce au găsit în rulota acestui român. Vizibil băut, bărbatul a început să plângă!

Poliția rutieră din Ragusa, localitate aflată în sudul Italiei, în regiunea Sicilia, a sechestrat 300 de kilograme de marijuana aflate în posesia unui bărbat român, scrie Rotalianul.com

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Dan Conovici, în vârstă de 50 de ani, rezident în localitatea Vittoria, din Sicilia, a fost oprit de organele poliției rutiere din Ragusa, deoarece au constatat că rulota sa, tractată de un automobil pentru servicii stradale, ieșea în afara străzii provocând probleme celorlalți participanți la trafic.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Șoferul român rămăsese în pană în Puglia și ceruse ajutorul serviciilor stradale de urgență pentru a ajunge la Vittoria.

Serviciu pentru care bărbatul român plătise suma de 1,500 de euro ceea ce însemna mult mai mult decât valoarea rulotei vechi de 35 de ani.

Pentru început, agentul de poliție a găsit într-o cutie neagră, plină cu jucării, o pungă de marijuana de 10 kg.

În acest moment, bărbatul român, aflat și sub influența băuturilor alcoolice, a izbucnit în lacrimi și a declarat că a găsit drogurile pe stradă, luându-le fără să știe ce sunt acestea de fapt.

Potrivit estimărilor anchetatorilor, valoarea drogurilor ar fi de 3.000 000 000 de euro.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

One thought on “Polițiștii au fost șocați de ce au găsit în rulota acestui român. Vizibil băut, bărbatul a început să plângă!

Lasă un răspuns

Top