You are here
Home > Actualitate > Comoara din pachetul de ţigări. Cum poţi face bani frumoși dintr-un viciu
loading...

Comoara din pachetul de ţigări. Cum poţi face bani frumoși dintr-un viciu

Toți fumătorii aruncă pachetele de țigări goale, însă foarte puțini știu că pot să câștige bani cu ele. Mai exact, folia pe care o desfacem la desigilarea pachetului poate fi vândută spre centre specializate de reciclare!

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Folia din pachetul de țigări nu este deloc inutilă, ea are rolul de a proteja țigările de umezeală și de asemenea, valoarează bani.

O fumătoare din Belgrad vinde foliile pachetelor de țigări pentru 100 de euro pe kilogram. În Serbia, un kilogram de folii se vinde cu minimum 160 de euro, iar suma poate să ajungă până la 500 de euro, informează a1.ro.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Unde poți vinde foliile de aluminiu în România?

Se pare că și la noi în țară poți valorifica în bani acest viciu de care, cel mai probabil, încerci să scapi (Citește și: Vrei sa te lasi de fumat? Cum sa treci usor de primele zile).

Mai exact, în mall-urile din România există centre de colectare unde kilogramul de folii se plătește și cu 900 RON.

Pe internet sunt foarte multe site-uri unde fumătorii pot să adauge un anunț în care să precizeze că doresc să vândă folii de la pachetele de țigări. Există și persoane care cumpără aceste folii pentru a le vinde mai departe centrelor de colectare din țară sau din străinătate.

Este important să știți că aceste se vând mai bine în străinătate decât în România.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Lasă un răspuns

Top