You are here
Home > Actualitate > O româncă al cărei bebeluș a murit la naștere aduce acuzații grave medicilor din Italia: ”Își făceau selfie cu telefonul!”
loading...

O româncă al cărei bebeluș a murit la naștere aduce acuzații grave medicilor din Italia: ”Își făceau selfie cu telefonul!”

O tânără româncă din Italia îi acuză pe medicii unui spital din această țară de moartea bebeluşului ei. Ea spune că a avut o sarcină normală, iar pentru că nu a fost asistată la nașetere bebelușul ei a murit.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Tânăra susţine că a născut singură, abandonată într-un salon, în timp ce asistentele medicale şi-ar fi făcut selfiuri, relatează Observator.tv. Reprezentanţii spitalului spun că bebeluşul s-a născut mort.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Bianca Tudor a povestit suferinţa prin care a trecută în spitalul din Marcianise, o localitate din sudul Italiei, unde a mers să-şi aducă fiul pe lume, după o sarcină normală.

O româncă al cărei bebeluș a murit la naștere aduce acuzații grave medicilor din Italia: ”Își făceau selfie cu telefonul!”

Citeste si: Alt Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost înjunghiate tot la Persons Green

„Se uitau toţi la mine, dar nici nu mă atingeau, nici nu chemau doctorul. Îşi făceau selfie cu telefonul. N-aveau chef de nimic”, a declarat Bianca pentru Observator.tv

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Românca povestește că a avut dureri cumplite și că a fost asistată doar de soţul ei italian şi de mama lui, iar asistentele au intervenit foarte târziu.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

”Au luat copilul și am văzut că îl spală acolo, în chiuvetă, cu apă rece”, a spus Bianca.

Românca nici nu a apucat să-și strângă copilul în brațe și nu i-a auzit nici măcar glasul.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

„N-am văzut pe nimeni care să-i acorde primul ajutor. Când am venit, eram bine”, își amintește aceasta.

În schimb, medicii spun că bebelușul a venit pe lume mort și că nu s-a putut face nimic, mai notează Observator.tv.

Tânăra româncă mai spune că a fost externată din Spital după doar câteva ore, iar între timp tatăl copilului a sesizat poliția, care urmează să facă o anchetă.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Lasă un răspuns

Top