You are here
Home > Actualitate > De ce sunt îngropați morții la doi metri adâncime? Puțină lume știe asta!
loading...

De ce sunt îngropați morții la doi metri adâncime? Puțină lume știe asta!

Multă lume se întreabă de ce adâncimea la care sunt îngropați morții măsoară doi metri. Adevărul se află Marea Britanie, locul în care s-a născut și expresia „Six Feet Under”, în traducere „Șase picioare sub pământ”.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Această tradiție se trage din 1655, când întreaga Anglie a fost devastată de ciumă. În acei ani oamenilor le era frică de răspândirea infecției.

Din această cauză primarul de atunci al Londrei a emis un decret special precum morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ pentru a evita răspândirea infecției, scrie perfectmedia.tv.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Mulți au pus la îndoială decizia, fiindcă infecția era răspândită în primul rând de insecte și apoi de cadavre. Cu toate astea acest standard a rămas valabil până în zilele noastre.
De exemplu în Statele Unite standardul de adâncime variază de la un stat la altul. În majoritatea cazurilor este de 8 inch (aprox. 21 cm).
Se pare că autoritățile locale consideră a fi suficient. Dar în unele state se înmormântează la o adâncime de 4 metri.

Se procedează astfel pentru ca să mai rămână loc să fie îngropați deasupra și alții. De obicei această procedură este valabilă în cazul rudelor și prietenilor apropiați.

De exemplu în Statele Unite standardul de adâncime variază de la un stat la altul. În majoritatea cazurilor este de 8 inch (aprox. 21 cm). Se pare că autoritățile locale consideră a fi suficient.

Dar în unele state se înmormântează la o adâncime de 4 metri. Se procedează astfel pentru ca să mai rămână loc să fie îngropați deasupra și alții.

De obicei această procedură este valabilă în cazul rudelor și prietenilor apropiați.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top