You are here
Home > Actualitate > HOROSCOP 18 octombrie 2017. Cele mai proaste veşti pentru nativii unei zodii!
loading...

HOROSCOP 18 octombrie 2017. Cele mai proaste veşti pentru nativii unei zodii!

Horoscop 18 octombrie 2017. Conjuncția Luna-Marte generează o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Află ce-ți rezervă astrele și vezi dacă tu o să primești vești bune sau vești proaste!

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

HOROSCOP 18 octombrie 2017. Cele mai proaste veşti pentru nativii unei zodii!

Horoscop 18 octombrie 2017: BERBEC
Este posibil să faci o călătorie în interes profesional sau de afaceri care îți va aduce satisfacții nesperate și o schimbare favorabilă în plan sentimental. Este recomandat să fi atent la bagaje și la acte.

Horoscop 18 octombrie 2017: TAUR
Posibil să fi nevoit să cheltui o sumă neplanificată pentru repararea unui aparat casnic. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți păstrezi calmul și să accepți sprijinul familiei.

Horoscop 18 octombrie 2017: GEMENI
Vei fi agitat toată ziua, datorită unor neînțelegeri cu un partener de afaceri. Trebuie să-ți stăpânești nervozitatea.

Horoscop 18 octombrie 2017: RAC
În prima parte a zilei posibil să fi dezamăgit din cauza că nu ți-a ieșit o afacere așa cum ai sperat. Evită speculațiile.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Horoscop 18 octombrie 2017: LEU
O persoană apropiată o să-ți propună un al doilea serviciu. Cu toate că nu îți surâde ideea, ar fi cazul să-l accepți. De asemeena, ar fi bine să ai mai multă răbdare cu partenerul de viață și să nu îl contrazici la fiecare vorbă.

Horoscop 18 octombrie 2017: FECIOARĂ
S-ar putea să fi nevoit să amâni o călătorie datorită unor probleme de sănătate. Nu este cazul să te îngrijorezi, deoarece nu este ceva grav.

Horoscop 18 octombrie 2017: BALANȚĂ
În prima partea a zilei ai posibilitatea să rezolvi anumire probleme ale casei. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să fi agitat și să-ți dai peste cap tot programul. Evită discuțiile în contradictoriu și încearcă să termini ce ai început.

Horoscop 18 octombrie 2017: SCORPION
Vei avea o zi favorabilă relațiilor sentimentale și realizărilor pe plan social. În a doua parte a zilei ai ocazia să petreci momente plăcute împreună cu partenerul de viață.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Horoscop 18 octombrie 2017: SĂGETĂTOR

La locul de muncă, ai tendința să faci greșeli, de asemenea nu vei putea onora angajamanetele. Acceptă ajutorul celor din jur și nu neglija odihna!

Horoscop 18 octombrie 2017: CAPRICORN

Stresat de problemele financiare, s-ar putea să jignești o persoană apropiată. Gândește-te de două ori înainte să spui ceva!

Horoscop 18 octombrie 2017: VĂRSĂTOR
S-ar putea să te lovești de tot felul de obstacole și să ai senzația că toată munca depusă nu redă niciun rezultat. Din fericire, poți conta pe sfaturile și ajutorul celor apropiați.

Horoscop 18 octombrie 2017: PEȘTI
În prima parte a zilei nu o să reușești să-ți respecți programul stabilit pentru azi. Spre seară, este posibil să te întâlnești cu un prieten bun și să îți regăsești buna dispoziție.

Sursa horoscop.com

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Lasă un răspuns

Top