Ghimbir, lămâie și usturoi cu apă. Cum poți să cureți arterele de toxine cu acest amestec Actualitate Articole Diaspora Diverse Economic Educational EVENIMENTE Galerie Life Lifestyle media Neinteresante NEWS NEWS Povesti Reteta Romania Sanatate SHOWBIZ Social Spiritualitate Tips&tricks TURISM by admin - octombrie 19, 2017octombrie 19, 20170 Natura ne poate aduce o serie de beneficii extraordinare prin plantele pe care ni le oferă!. Secretul este să știm cum să le folosim! Băutura a cărei rețetă o veți putea descperi mai jos este perfectă pentru curățarea arterelor de toxine, grăsimi și alte impurități din organism. Rețeta dată este despre cum ne putem proteja de gripă, infecții, răceală și alte maladii care ar împiedica bunul circuit al sângelui. Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București Amestecul dat contribuie la curățarea ficatului și reduce riscul de cancer. Este 100 la 100 natural! Metoda de preparare e simplă și accesibilă pentru oricare dintre noi. Ghimbirul, beneficii pentru sănătate Eficient pentru stimularea digestiei, ghimbirul poate fi consumat sub orice formă. Rădăcina acestei plante stimulează enzimele necesare digestiei, reduce spasmele stomacale şi elimină gazele intestinale. Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt Poţi consuma planta atât în stare proaspătă (mesteci o jumătate de felie), cât şi sub formă de ceai (fierbi 10 g de ghimbir în 300 ml de apă, timp de zece minute, trei căni pe zi), capsule (două pe zi) sau de tinctură (o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă, de trei ori pe zi), Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi! Ingrediente remediu pe bază de ghimbir, lămâie și usturoi cu apă: Usturoi – 8 căței Ghimber – 1 rădăcină de 4-5 cm Lămâie – 2 tăiate în 4 Apă – 4 litri Preparare: Spălăm bine lămâia și ghimbirul Curățăm de coajă ghimbirul și usturoiul Tocăm ghimbirul și usturoiul în bucăți foarte mici Tăiem lămâia în 4 cu tot cu coajă Amestecăm toate ingredientele într-un blender Într-o oală încăpătoare turnăm cei 4 litri de apă Adăugăm amestecul din blender și lăsăm la fiert Când începe să dea în clocot apa, luăm vasul de pe foc și-l lăsăm la răcit Strecurăm lichidul și îl separăm în borcane sau sticle la rece. ! Acest articol are doar un rol informativ. Pentru problemele de sănătate pe care le aveți, vă recomandăm să vă adresați unui medic specialist! Acest site nu furnizeaza sfaturi medicale. Conținutul acestui articol este doar în scop informaţional şi nu înlocuiește sfaturile medicale de specialitate. Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama