You are here
Home > Social > media > Un mare OM! Cum răspunde Gică Hagi unui puști care îl invită la ziua lui de naștere – video
loading...

Un mare OM! Cum răspunde Gică Hagi unui puști care îl invită la ziua lui de naștere – video

La finalul partidei de la Ovidiu, chiar înainte de a începe conferința de presă, Gică Hagi a fost întrebat de un copil, aflat în sală, dacă ar vrea să participe la ziua sa de naștere.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

„Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?”, a întrebat puștiul, vizibil emoționat, după ce a reușit să se și fotografieze alături de fostul mare fotbalist.

Mirat, Hagi s-a oprit din drum și l-a întrebat pe copil, cu zâmbetul pe buze: ”Când este ziua ta?”. ”Pe 18 ianuarie”, a replicat imediat băiețelul.

”Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem”, a mai spus Hagi.

La Medgidia”, a insistat puștiul, după care a plecat din sala de conferință. Hagi a reacționat și i-a transmis copilului: ”Te chemăm noi în cantonament. Gogule, du-te și transmite-i că-l chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi. Spune-i, mă! Îl chemăm să vină unde suntem noi”, a mai spus Hagi.

Hagi a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinții copilului și să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuțul să ajungă alături de jucătorii și antrenorul preferat. vezi video AICI

Lasă un răspuns

Top