You are here
Home > Actualitate > Vezi aici 7 semne că bărbatul tău te iubește
loading...

Vezi aici 7 semne că bărbatul tău te iubește

Când un bărbat te iubeşte, nu vei avea nevoie să auzi acele cuvine pentru că vei ştii oricum. Un bărbat care te iubește se va ocupa mereu de bunăstarea ta și va face ca lucrurile să meargă mult mai bine în viața ta.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

1. Te protejează. Poţi observă interesul lui pentru ţine şi din gesturi protectoare absolut mărunte: te ţine de mâna când sunteţi în mulţime sau îţi pune o mâna pe spate atunci când traversaţi stradă. Sunt gesturi reflexe care arată că îţi vrea binele.

2. Te include în planurile lui de viitor. Dacă atunci când vorbeşte despre ceea ce are de gând să facă nu în următoarele zile, ci în următorii ani, iar tu eşti parte din visurile sale, atunci poţi fi sigură că nu e doar o relaţie pasageră.

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

3. Foloseşte “noi”, nu eu. Dacă foloseşte pluralul atunci când vorbeşte despre lucruri care ţin de cuplu, şi mai ales dacă o face instinctiv, e semn de loialitate şi de generozitate, exact ceea ce e nevoie într-o relaţie stabilă.

4. E mereu disponibil. Indiferent câtă treaba ar avea, bărbatul care te iubeşte este mereu gata să îţi sară în ajutor atunci când i-o ceri. Asta chiar dacă o va face bombănind, dar tot nu te va refuză.

5. Eşti prima şi ultima cu care vorbeşte. Dacă te iubeşte, vei fi prima persoană pe care o are în minte atunci când se trezeşte şi ultima, atunci când se culcă, aşa că toate gândurile şi mesajele din punctele cheie ale zilei îţi sunt adresate.

6. Îţi respectă părerile. Atunci când opiniile tale sunt importante, iar partenerul tău de viaţă nu ia nicio decizie importantă fără să te consulte sau să îţi ceară şi opinia ta, e un alt semn că însemni mult pentru el.
7. E cavaler şi te tratează că pe o doamna. Un bărbat care te iubeşte cu adevărat te tratează cu respect şi e atent la nevoile tale, chiar şi cele mai neînsemnate. Îţi pune telefonul la încărcat fără să îl rogi sau te înveleşte că să nu îţi fie frig.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Lasă un răspuns

Top