You are here
Home > Economic > Diverse > Ce îți spune faţa despre starea de sănătate? Află semnalele pe care corpul încearcă să ți le trimită!
loading...

Ce îți spune faţa despre starea de sănătate? Află semnalele pe care corpul încearcă să ți le trimită!

În medicina chineză se consideră că fața unei persoane reflectă starea de sănătate și stilul de viață. De aceea, trebuie să știm ce se întâmplă în organism și care sunt semnalele pe care corpul încearcă să le trimită.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Față subțire și suplă

Sigur ai exagerat cu dieta și antrenamentul fizic. Atunci pielea feței nu are cantitatea necesară de oxigen, iar zona pomeților este afectată cel mai mult.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Față umflată

Este un semnal că trebuie să faci mai multe exerciții fizice și să reduci nivelul de stres și cantitatea de alcool băută. Acești trei factori afectează producția de colagen, și împiedică pielea feței să rămână suplă.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Ridurile

Se datorează expunerii îndelungate la soare care are ca efect apariția ridurilor premature. Pielea din jurul ochilor și a gurii este mult mai sensibilă și delicată, și este foarte repede afectată. Protejează-ți pielea cu o loțiune protectoare.

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Piele uscată

Alimentația insuficientă este principala cauză a pielii uscate și sensibile. În plus, atunci când mâncarea consumată este limitată, organismul se va confrunta cu deficiențe nutritive de minerale și vitamine, fiind cele responsabile de elasticitatea pielii. Consumul de legume și fructe bogate în substanțe nutritive îți va reda în scurt timp aspectul normal al pielii.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Băutul excesiv de cafea poate cauza iritație și roșeața pielii, iar cafeina deshidratează celulele, cauzând inflamarea și uscarea pielii.

Piele galbenă

Dacă observi că pielea începe să capete culoarea galben înseamnă că sunt probleme cu ficatul sau suferi de anemie. Trebuie să consulți un medic.

Citeste si: Lidia, frumoasa patinatoare româncă ce s-a sinucis în catedrala St. Paul din Londra suferea în tăcere. Mama ei ştie motivul

Paliditate

Dacă pielea devine mult mai palidă decât de obicei, acesta poate fi un semn că suferi de deficiență de fier. Încearcă să mănânci mai multe alimente bogate în fier, cum sunt carnea și legumele. Nu uita de vitamina C, care ajută la absorbția mai rapidă a fierului în organism.

Cearcănele

Dacă suferi de insomnie și alimentația este nesănătoasă, te vei confrunta cu cearcăne sub ochi, pe care cu greu le vei combate. În plus, dacă nu dormi suficient, aproximativ 8 ore, cercănele vor apărea, pentru că pielea este obosită Sursa: clickpentrufemei.ro

Acuma se mai citeste si: Alta Rețea de trafic de imigranți spre Marea Britanie, destructurată în urma unor raiduri

Lasă un răspuns

Top