You are here
Home > Actualitate > Testul care a înnebunit INTERNAUŢII! Câte puncte negre vezi în imagine. NIMENI NU a REUŞIT să dea răspunsul CORECT!
loading...

Testul care a înnebunit INTERNAUŢII! Câte puncte negre vezi în imagine. NIMENI NU a REUŞIT să dea răspunsul CORECT!

E imposibil să le vezi pe toate! Testul acesta a înnebunit internauţii şi nimeni nu a reuşit să dea răspunsul corect, noteaza romanul.co.uk

E atât de tare! O iluzie optică a stârnit isterie pe internet. În imagine apare un gril, care este marcat cu nişte puncte negre, al căror număr nu a reuşit nimeni să-l ghicească.

Citeste si: Alta Retea „Destructurata”, de acte false vândute românilor pe internet din străinătate: cărți de identitate, permise de conducere sau procuri notariale

Răspunsul corect este 12, însă este absolut imposibil să reuşeşti să le ţii numărul deoarece ele dispar şi reapar, în mod ciudat, în locuri diferite, potrivit dailymail.co.uk!

Peste 1,3 milioane de oameni au încercat să ghicească răspunsul, în zadar însă.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Câte puncte negre poți vedea? Imaginea virală a petelor dispărute frânează internetul – pentru că este imposibil să le vezi pe toate în același timp! Viral pe internet on Twitter | DailyMail pe Facebook distribuie parts rezolva rezolvati rezolvatil Puzzle-ul care implică puncte pe o rețea face ca spectatorii să fie dezorientați Se pare imposibil să se vadă toate cele 12 puncte în același timp Postul are mai mult de 1, 4 vizualizări pe Reddit Răspunsurile la formula aparent ușoară au variat sălbatic Credeți sau nu, există 12 puncte negre în această imagine virale, care conduce internetul la distragere.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Cu toate acestea, cu patru puncte plasate orizontal pe rândul superior, patru de-a lungul mijlocului și patru de-a lungul fundului, se pare că este aproape imposibil să le vezi pe toate în același timp. În schimb, odată ce ochii privitorului sunt fixați pe un punct, ceilalți din acel rând devin vizibili – dar restul în rețea pare să dispară bizar din vedere.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Derulați în jos pentru videoclip Imaginea înfricoșătoare, care a fost postată pe reddit de djeclipz, a avut deja mai mult de 1, 4 milioane de vizionări – și lasă pe site-urile foarte confuze Imaginea derutantă, care a fost postată pe reddit de djeclipz, a avut deja mai mult de 1, 4 milioane de vizualizări și mai mult de 330 de comentarii – și lăsa pe site-ul foarte confuz.

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Alion1080 a scris: „Doamne nenorocitule, nu pot face nimic despre asta și mă face nebun”. Un alt postat a adăugat: „Nu ar fi trebuit să-l deschid pe Imgur în timp ce aveam o migrenă”. Și DoctorFatty a postat: „Acest lucru mă face foarte inconfortabil.” Cu toate acestea, Queenelizabeth a postat: „Baieti, cred ca sunt spart, pot sa le vad pe toti… Am murit?” Și SpottedFromAdistance a adăugat prin explicație: „Cred că aceasta este Gridul Scintilator al lui E.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Lingelbach 1994. „Aparent iluzia depinde de ochii tăi fiind la o anumită distanță de ea”. Gridul Scintilator „este construit prin suprapunerea discurilor albe pe intersecțiile barelor gri ortogonale pe fundal negru”, potrivit Wikipedia. „Punctele întunecate par să apară și să dispară rapid la intersecții aleatorii, de unde eticheta” scânteie „.

Citeste si: Lidia, frumoasa patinatoare româncă ce s-a sinucis în catedrala St. Paul din Londra suferea în tăcere. Mama ei ştie motivul

Atunci când o persoană își păstrează ochii direct pe o singură intersecție, punctul închis nu apare. Punctele întunecate dispar dacă cineva este prea aproape sau prea departe de imagine. „VIDEO si TEST original complet pe SURCE: dailymail.co.uk

Acuma se mai citeste si: Alta Rețea de trafic de imigranți spre Marea Britanie, destructurată în urma unor raiduri

Lasă un răspuns

Top