You are here
Home > Actualitate > TRAGEDIE: Minerul dat dispărut în explozia de la Uricani a fost găsit decedat, mortul ESTE DE VINA?
loading...

TRAGEDIE: Minerul dat dispărut în explozia de la Uricani a fost găsit decedat, mortul ESTE DE VINA?

Minerul dat dispărut în urma exploziei de la mina Uricani a fost găsit decedat, a declarat, luni, pentru AGERPRES, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.

Patru mineri au fost surprinși, luni dimineață, într-o deflagrație produsă pe o galerie a minei Uricani, din Valea Jiului.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Cei trei răniți vor fi aduși la București — doi la Spitalul de Arși, iar al treilea, la Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’.

Minerii prezintă arsuri ale căilor respiratorii și pe mâini, picioare și față, a declarat directorul Spitalului de Urgență Petroșani, dr. Alin Vasilescu.

„Una dintre victime prezintă arsuri pe 35 — 40% din suprafața corpului, iar cel de-al doilea miner are arsuri pe 8% din suprafața corpului. Arsurile sunt pe față, mâini și picioare. De asemenea, victimele prezintă arsuri ale căilor respiratorii”, a precizat dr. Alin Vasilescu. Cel de-al treilea miner este rănit ușor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au deschis un dosar având ca obiect accidentul de la Uricani, a anunțat Parchetul General.

Dosar penal deschis în urma exploziei de la Uricani

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au deschis, luni, un dosar având ca obiect accidentul produs într-o galerie din Mina Uricani, în care au fost implicați patru mineri, informează Parchetul General.

La fața locului s-au deplasat o echipă de polițiști, reprezentanți ai ITM și salvatori, echipa de anchetatori fiind coordonată de procurorul de caz și un procuror criminalist specializat în domeniu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

La Uricani a fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență.

În Mina Uricani s-a produs luni dimineața o deflagrație într-o galerie.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top