You are here
Home > Actualitate > The Sun: Judecătorii români trimit intenţionat infractori în Marea Britanie
loading...

The Sun: Judecătorii români trimit intenţionat infractori în Marea Britanie

Un ziar britanic îi acuză pe judecătorii români. Potrivit The Sun aceștia trimit intenționat infractori în Marea Britanie pentru că știu că legislația europeană nu le va permite extrădarea. Printre cei care se ascund în Regat se află și unul dintre patronii clubului Colectiv.

Interlopi, hoți și spărgători de bancomate au primit acordul de a călători în Marea Britanie în timp ce sunt eliberați pe cauțiune, scrie The Sun.

Ei vin aici pentru a obține ajutoare legal. Mai exact, angajează avocați care să blocheze extrădarea pentru că celulele standard de doi metri din România încalcă legile UE privind drepturile omului.

Printre motivele pentru care judecătorii români le permit celor care se află sub control judiciar să călătorească în Regat se numără vacanțele, vizitarea rudelor sau participarea la evenimente.

De exemplu, prin indulgența judecătorilor contrabandistul Cătălin Cioancă care ispășea 16 luni de închisoare, a venit în Marea Britanie la un eveniment dedicat porumbeilor dar nu s-a mai întors în România.

La fel s-a întâmplat și cu Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv. El este judecat pentru nerespectarea normelor de siguranță la clubul său, unde 64 de persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Cu toate acestea i s-a permis să călătorească în Londra. Nimeni nu știe însă unde se află acum.

Pe lângă Marea Britanie și alte state din UE sunt “furioase din cauza exportului de escroci români”.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top