You are here
Home > NEWS > Articole > Ai văzut semnul acesta pe multe produse, dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă? Te poate scăpa de multe probleme!
loading...

Ai văzut semnul acesta pe multe produse, dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă? Te poate scăpa de multe probleme!

Cu siguranță ți s-a întâmplat să observi acest mic detaliu, însă niciodată nu i-ai dat importanță în momentul în care ai citit etichetele produselor cosmetice. Dar știai ce înseamnă acest semn?

Probabil și tu, ca multe alte persoane, consideri că un produs poate să reziste câțiva ani până ce trebuie aruncat.

Total greșit! Ei bine, se pare că deși multe produse au un termen de valabilitate bine stabilit, acesta ar putea să difere, de la unul la altul.

De exemplu, dacă vezi pe ambalaj că apare semnul cu o cutie deschisă pe care scrie „12 M”, atunci produsul, odată ce a luat contact cu aerul, poate fi folosit timp de 12 luni, chiar dacă pe ambalaj scrie un termen mai mare de valabilitate.

Dacă apare „6 M”, atunci ai doar șase luni la dispoziție să folosești produsul respectiv. Ignorarea acestui semn poate produce probleme de sănătate precum iritații, alergii, atenționează medicii dermatologi.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top