You are here
Home > Actualitate > FRF a prezentat noile echipamente de fotbal și sigla Echipei Naționale de fotbal / VIDEO
loading...

FRF a prezentat noile echipamente de fotbal și sigla Echipei Naționale de fotbal / VIDEO

Federația Română de Fotbal a lansat prima identitate de brand din istoria Echipei Naționale de fotbal a României. FRF a prezentat vineri noile echipamente și sigla echipei.

Federația Română de Fotbal a prezentat vineri prima identitate de brand din istoriea Echipei Naționale de fotbal și un nou echipament al fotbaliștilor.

Blazonul cu care vor lupta de acum jucătorii primei reprezentative cuprinde o reinterpretare modernă a stemei naționale și simbolurile adaptate ale celor cinci provincii românești concentrate în jurul unui pentagon asemănător celui de pe mingile de fotbal.

”De astăzi, tricolorii joacă pe piept cu un blazon în care istoria românilor și susținerea lor sunt laolaltă pentru victorie. Noul blazon al Echipei Naționale și noul echipament vor fi pentru tricolorii de azi și de mâine o chemare la unitate și la dăruire. Pentru că doar împreună putem fi mai buni și doar împreună putem câștiga”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Sursa foto Echipa națională de fotbal a României

În cadrul evenimentului, a fost prezentat și noul echipament al primei reprezentative, îmbrăcat de jucătorii Andrei Vlad, Andrei Sîntean și Andrei Trușescu.

”Mă bucur foarte mult că noul drum pe care l-a început Echipa Națională coincide cu acest nou echipament și această nouă identitate. Știți că am fost, sunt și voi fi mereu un luptător și un patriot – de aceea cred că va conta foarte mult pentru jucători să poarte cu și mai multă mândrie acest tricou înnobilat cu blazonul României și să lupte în fiecare secundă pentru toți românii”, a spus selecționerul României, Cosmin Contra.

Noul echipament a fost creat de cei de la Joma și este fabricat din poliester special pentru sport căruia i s-a aplicat un tratament special de ultima generație ce oferă articolelor o mai mare rezistență la transpirație. Mai mult, în zonele propice transpirației – în părțile laterale ale tricoului – s-a folosit sistemul Micro-Mesh, o tehnologie care ajută la evaporarea transpirației, mărind confortul sportivului, spun cei de la FRF.

“În partea din față vom vedea noul scut al tricoului realizat prin tehnica flock-saten, un transfer termoadeziv cu efect 3D, care îi conferă maximă vizibilitate cu calitate fotografică. Acest scut pe care-l găsim pe noul echipament reflectă toate regiunile țării și simbolizează unitatea românilor,” se mai arată în comunicatul FRF.

O alta caracteristică o reprezintă imprimeul realizat prin tehnica “embossed” care prezintă vulturul – figura reprezentativă a scutului României. Părțile orizontale și partea elastică de la gâtul tricoului se definesc prin cele 3 culori reprezentative steagului României.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top