You are here
Home > Actualitate > La 90 de ani operează de 5 ori pe saptamana si nu are de gand să se pensioneze. Faceţi cunoştinţă cu cel mai în vârstă chirurg din lume!
loading...

La 90 de ani operează de 5 ori pe saptamana si nu are de gand să se pensioneze. Faceţi cunoştinţă cu cel mai în vârstă chirurg din lume!

Ea este Alla Ilyinichna Levushkina, considerată cel mai în vârstă chirurg din lume. Având o înălţime de doar 1.40, aceasta operează de 5 ori pe săptămână, cocoţaţă pe un scaun pentru a avea cea mai bună vizibilitate asupra pacienţilor ei.

De-a lungul unei cariere de 67 de ani, aceasta are peste 10.000 de operaţii la activ şi nu are de gând să renunţe. Aceasta povesteşte că medicina nu a fost prima ei opţiune, ci geologia, însă după ce a citit un roman despre medici, s-a înscris la Institutul Medical din Moscova.

Alla s-a specializat în proctologie, un domeniu care se ocupă cu afecţiunile intestinului și problemele rectale. Nu s-a căsătorit niciodată şi nu are copii, însă locuieşte într-un apartament studio, împreună cu cele 8 pisici.

Anul acesta împlineşte 91 de ani, iar retragerea din medicină nu se află pe lista ei de priorităţi. Alla spune: ” “De ce altceva ar trăi chirurg, dacă nu să lucreze?”

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top