You are here
Home > Actualitate > Ce isi fac tinerele in zona intima pentru a fi atragatoare, a luat prin surprindere pe toata lumea! Arata mai bine asa?!
loading...

Ce isi fac tinerele in zona intima pentru a fi atragatoare, a luat prin surprindere pe toata lumea! Arata mai bine asa?!

Dorința tinerelor de a fi cât mai atrăgătoare creează trenduri periculoase care le împingpe tinere să recurgă la gesturi necugetate, decizii care nu de multe ori sunt luate fără știința părinților și pe care fetele le regretă ulterior!

Astfel, tot mai multe fete, multe dintre ele sub 18 ani, recurg la operații de modificare a corpului asupra cărora specialiștii trag semnale de alarmă.

Se pare că în zilele noastre tot mai multe tinere cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din dorința de a arăta cât mai bine în pantaloni strâmți recurg la operații de îngustare a vaginului și de modificare a labiilor.

Potrivit unui studiu efectuat de Asociația de Chirurgie Plastică din SUA, procentul fetelor care apelează la operații de modificare a zonelor intime a crescut cu 49% în 2014, față de anul 2013.

Labioplastia, o operație estetică frecventă presupune intervenția chirurgicala la nivelul labiilor, cu scopul de a le micșora sau mări. Totodată, vaginoplastia- o altă operație des întâlnită în rândul tinerelor – presupune îngustarea deschiderii vaginului.

Medicii avertizează însă că noile trenduri în materie de modă, dar și explozia de filme pentru adulți de pe internet determină tinerele să apeleze la stfel de metode pentru a fi atragătoare. Astfel de operații nu sunt însă normale și indicate fetelor atât de tinere.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top