You are here
Home > Actualitate > N͙U͙C͙L͙E͙A͙R͙A͙: Se confirmă – ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă declanșează oficial o Mișcare națională
loading...

N͙U͙C͙L͙E͙A͙R͙A͙: Se confirmă – ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă declanșează oficial o Mișcare națională

Așa este, în spațiul public a circulat informația că ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă, omul politic al momentului, își face partid. Mai mult, cei din A🆄🆁 o ᴀcuzᴀu că a încercat să racoleze parlamentari pentru asta.

”Serviciile știu foarte bine, îi las să fiarbă!”. Ceea ce se auzea în spațiul public se confirmă – ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă va declanșa, în curând, o Mișcare națională – ”În spatele meu și lângă mine s-au adunat foarte mulți”

Aseară, ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă a lămurit situația: ”Nu sunt singură – la un moment dat îi veți vedea pe toți. Azi le-am cerut tuturor care mi-au cerut să fac un partid să mai aibă, vorba lui Caragiale, puțintică răbdare”.

”Nu, nu se coace un partid, se coace eliberarea României”, a replicat ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă, ”și serviciile știu foarte bine, de aceea nu spun mai mult – îi las să fiarbă!”.

Moderatorul emisiunii ”Subiectiv”, Răzvan Dumitrescu, a replicat imediat, curios: ”Se coace un partid?…”.

Senatoarea prezintă clar ideea de la care pleacă: ”Poporul român s-a unit și s-a trezit. Și să știți că în spatele meu și lângă mine s-au adunat foarte mulți”.

Răzvan Dumitrescu a adus amiante de acuzațiile A🆄🆁: ”Când ați fost dat afară, s-a spus că dumneavoastră urmăreați să faceți un alt partid – acum se confirmă că vreți să faceți un partid…”

”Dar sunt obligată, nu?”, a replicat prompt ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă, adăugând – ”Și poate nu fac un partid – poate fac o mișcare. Și poate fac o mișcare civică. Ce te faci atunci?…”

”Și NU mai spuneți că sunt singură”, conchide ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă, subliniind ”Am oameni, am surse, dar nu-i voi trăda pentru că și-au pus pielea în băț pentru a ajuta poporul. Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații, iar repercusiunile asupra lor suɴт cuмᴘʟιтᴇ…”

ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă a atras atenția: ”Guvernanților, partidelor, parlamentarilor, președintelui le e frică de poporul trezit și unit! Pentru că poporul s-a trezit!… Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții”.

One thought on “N͙U͙C͙L͙E͙A͙R͙A͙: Se confirmă – ᴅιᴀɴᴀ Șoșoacă declanșează oficial o Mișcare națională

  1. Sunt alături de doamna Diana Șoșoacă, facem totul pentru libertatea noastră, chiar cu sânge, dacă așa vrea sataniștii din guvern și pupincuriștii de jandarmi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top