You are here
Home > Actualitate > Concurent de la iUmor l-a umilit pe Bendeac:”Ţi-am cântat în Centru Vechi şi mi-ai dat 20 lei, iar Smiley mi-a dat…“
loading...

Concurent de la iUmor l-a umilit pe Bendeac:”Ţi-am cântat în Centru Vechi şi mi-ai dat 20 lei, iar Smiley mi-a dat…“

Giani Goza a revenit în acest sezon motivat de faptul că data trecută el a considerat că a fost ”distracţia lui Cheloo”. Concurent de la iUmor l-a umilit pe Bendeac:”Ţi-am cântat în Centru Vechi şi mi-ai dat 20 lei, iar Smiley mi-a dat…“

Citeste si: Theresa May dorește o relație ‘unică și ambițioasă’ cu UE care să nu se raporteze la vreun model existent

Din păcate, juraţii nu s-au distrat nici o clipă, iar numărul său de karaoke nu li s-a părut nici amuzant, nici reuşit, aşa că Giani a anunţat că va continua să cânte la mese în Centrul Vechi.

Bărbatul a povestit că el cântă în Centru Vechi şi într-una din seri i-a cântat şi lui Mihai Bendeac, răsplătindu-l cu 20 lei, pe lângă fabuloasa sumă pe care a primit-o de la Smiley, 200 de lei.

“Cu Bendeac mă înţeleg mai bine, m-am întâlnit de foarte multe ori cu el, i-am şi cântat la masă, în Centru Vechi. Lui Smiley i-am cântat-o pe aia “Domnişoară, domnişoară/ Ce program aveţi diseară” şi mi-a dat 200 de lei, iar lui Bendeac pe aia cu “Mona” şi mi-a dat 20 lei. Pe Cheloo nu l-am găsit niciodată în Centru Vechi”, a declarat bărbatul la iUmor.

Într-o altă seară, Bendeac a mărturisit că l-a trimis la masa alăturată, unde era Marius Moga.”Mi-a zis că nu are mărunt, ţine banii pe card şi i-am zis că poate să se ducă la bancomat, nu e problemă. S-a dus prietena lui să scoată şi mi-a dat vreo 50 de lei“.

Lasă un răspuns

Top