You are here
Home > Culinar > 7 alimente interzise pe care nu ar trebui să le refuzăm
loading...

7 alimente interzise pe care nu ar trebui să le refuzăm

Acestea sunt alimente interzise pe care nu ar trebui să le mai refuzăm de acum înainte. Se întâmplă des să refuzăm o serie de produse alimentare delicioase atunci când urmărim să avem o siluetă perfectă sau să fim sănătoși. Cartofii prăjiți și pastele, înghețata și ciocolata nu vor mai fi pe lista cu produse interzise după ce citești acest articol.

Citește și: BREAKING NEWS: Ultima Ora „update” La Mall in Marea Britanie in complexul comercial a luat ostatici

Nutritionisti au făcut o mică cercetare și vă prezintă lista celor 7 produse delicioase pe care obișnuim să le refuzăm, dar care consumate cu moderație sunt benefice pentru sănătatea noastră și pentru starea noastră de spirit.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Dieticienii au adăugat de mult timp acest delicios preparat pe lista de alimente dăunătoare. Cu toate acestea, așa cum demonstrează viața, nu se va întâmpla nimic rău dacă îi consumi în porții mici și nu în fiecare zi.

Citeste si: Marea Britanie: Luare de ostatici într-un complex de distracții din Nuneaton / LIVE VIDEO

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

Cartofii conțin iod, vitamina B, fosfor, puțină vitamină C și acid folic, îmbunătățesc digestia și întăresc imunitatea.

Citește și: VIDEO: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele

Înghețata

Înghețata poate fi bună atât pentru sănătatea ta cât și pentru siluetă. Calciul conținut în lapte ajută la arderea grăsimilor și este deosebit de benefic pentru femeile însărcinate și mamele care alăptează. Înghețata conține, de asemenea, o mulțime de vitamine și minerale.

Dacă vrei să eviți consumul de coloranți nocivi și de aditivi alimentari, medicii recomandă să consumi înghețată curată de lapte sau chiar de casă.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Popcorn

Popcornul este și e trecut pe lista alimentelor interzise, iar amatorii de filme sunt dezamăgiți. Trebuie să știți însă că popcornul normalizează zahărul din sânge și ajută la eliminarea insulinei și este, de asemenea, bogat în antioxidanți. Așadar, în cantități mici îți va face bine.

Citește și: BREAKING NEWS: Ultima Ora „update” La Mall in Marea Britanie in complexul comercial a luat ostatici

Ciocolata

Ciocolata nu îngrașă pe atât de mult pe cât se crede dacă este de calitate și are un conținut ridicat de cacao. Ciocolata adevărată conține polifenoli care îmbunătățesc circulația sângelui și păstrează pielea strânsă și netedă. În plus, ciocolata te revigorează și poate ține loc de o ceașcă de cafea.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a Mădălinei Ghenea către fiica sa: „Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face”

Ciocolata neagră este chiar recomandă de medici, dacă este consumată cu moderație.

Maioneza

Unii nutriționiști recomandă consumarea unei salate cu maioneză de 2-3 ori pe săptămână datorită uleiurilor vegetale conținute. Acesta ajută la prevenirea bolilor cardiace. De asemenea, vitaminele E și F neutralizează efectele negative ale mediului și îmbunătățesc metabolismul.

Bineînțeles că acest detaliu se referă la maioneza pe care o faci acasă și nicidecum la cele din magazin, care sunt pline de grăsimi dăunătoare și de aditivi alimentari.

Citeste si: Cura miraculoasă cu usturoi: Înghite câte un cățel de usturoi timp de cinci zile pe stomacul gol

Pastele

Pastele au o reputație proastă în cadrul unei alimentații echilibrate sau a unui regim. Însă ceea ce nu știu mulți este că pastle îngrașă, ci combinația cu un soc caloric. 100 grame de paste au 100 de calorii, ceea ce reprezintă foarte putin. Așadar, important este cum alegi sosul pe care îl pui pe ele. Cu un sos din legume le poți savura chiar și la dietă.

În plus, pastele conțin amidon, vitamina B și antioxidanți care încetinesc îmbătrânirea celulelor.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a Mădălinei Ghenea către fiica sa: „Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face”

Zahăr

Deși în ultimii ani se vorbește mult despre zahăr ca și despre „moarte dulce”, cercetătorii au demonstrat că oamenii nu pot trăi fără zahăr, iar lipsa acestuia poate duce la probleme ale creierului, cum ar fi schimbările sclerotice. În afară de aceasta, zahărul este o substanță care reglează activitatea ficatului.

Acum se mai citeste si: VIDEO: ROMANIA, Botosani UN Veteran de război umilit de „autoritati” Alti au furat milioana de euro…

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top