You are here
Home > NEWS > Articole > Nu sunt fan Gigi Becali dar chiar are dreptate. „Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic!”
loading...

Nu sunt fan Gigi Becali dar chiar are dreptate. „Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic!”

Gigi Becali continuă războiul cu Clubul Sportiv al Armatei, care l-a deposedat de posibilitatea de a folosi mărca și emblema Steaua.

Becali, patronul FCSB, a făcut o serie de declarații dure la adresa generalilor din Armată, spunând că scopul lor este să-l distrugă.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

„Vorbeam cu Mihai Stoica și îi ziceam «Băi MM, tu îți dai seama în ce țară trăim?» Eu am luat echipa în 2004, am dus-o în cupele europene, am câștigat campionate și am făcut coeficient țării. Am adus zeci de milioane de euro în țară din cupele europene și alte zeci de milioane din transferuri.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Și acum vin unii și zic «Vrem să-ți luăm marca și emblema. De ce ai adus bani țării, nenorocitule de Becali?». Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării?

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Ei vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toți. Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea nimeni să vorbească, doar să distrugă și să dea bani de la buget. Nu-mi pasă de CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuș se va desființa. Nu va promova”, a spus Becali la Pro X

Lasă un răspuns

Top