You are here
Home > Actualitate > CUTREMURĂTOR! Un bătrân din Botoșani, veteran de război este trimis în judecată pentru că nu mai moare
loading...

CUTREMURĂTOR! Un bătrân din Botoșani, veteran de război este trimis în judecată pentru că nu mai moare

„Un veteran de război, în vârstă de 92 de ani, din județul Botoșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani pentru înșelăciune, după ce ar fi efectuat peste 200 de călătorii Botoşani-Bucureşti, cu diferiţi însoțitori”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Pentru a intelege tot peisajul: batranul, dupa ce a luptat in Al Doilea Razboi Mondial, ala despre care inteligentii de pe facebook cred ca a fost pe la 1400, a ajuns, la 92 de ani, sa traiasca din 600 de lei/luna.

Pentru ca la 92 de ani mananci mai multe medicamente decat mancare, batranul a gasit o metoda sa faca rost de bani. In loc sa cerseasca, el a efectuat calatorii cu trenul, avand dreptul la in insotitor. La finalul calatoriei primea bani de la acestia. Vreo 40 de lei.

Omul, demn de tot respectul meu, (n.r. Silviu Iliuta–cronicipebune) a ales sa nu moara. Sa nu se lase omorat de un stat care nu e in stare sa asigure o bătrânețe liniștita unui veteran de razboi. Omul, la 92 de ani (!!!) a facut multe calatorii cu trenul pentru a primi cativa lei de la insotitori. Iar procurorii l-au acuzat, da? El risca 5 ani de inchisoare sau o amenda.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Bai, procurorilor, bai, desteptii patriei, voi realizati cum e sa mergi cu trenul al 92 de ani? Sa faci din asta o meserie? Voi realizati cum e sa traiesti in tara asta plina de hoti de rahat, in care, daca ajungi sa iti iei medicamentele compensate de la farmacie, ti se spune: „NU avem fonduri!” Voi stiti, bai, procurorilor, cum e sa ajungeti la spital pentru o analiza si sa vi se spuna: „Veniti peste doua luni, atunci o sa avem bani de la minister!”.

Bai, procurorilor, voi realizati ca omul ala n-a vrut sa moara? Ca, in ciuda a ce i-a facut tara asta, el se incapataneaza sa traiasca in ea, la 92 de ani? Voi va dati seama ca, in loc sa stea linistit in gradina sa, sa depene amintiri cu nepotii, asa cum fac camarazii sai din alte tari ale Europei, el este nevoit sa faca drumurile astea cu trenul? Voi nu va dati seama in ce hal si-a batut tara asta joc de el?!

Bai, procurorilor, voi realizați ca… citește continuarea pe cronicipebune.ro

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top