You are here
Home > Actualitate > Tratament natural pentru tratarea cariilor
loading...

Tratament natural pentru tratarea cariilor

Cu o alimentatie corespunzatoare si o consumare atenta a dulciurilor, cariile nu au cum sa apara. Durerile pe care dintele gaurit si innegrit le provoaca sunt insuportabile, fapt pentru care iti spunem cum tratezi cariile in mod natural.

Trebuie sa stii ca atunci cand te doare un dinte, durerea nu este cauzata 100% de carii, si poate fi provocata de o infectie sau o rana pe care nu ai descoperit-o inca in cavitatea bucala. Daca durerea se agraveaza chiar si dupa administrarea unor medicamente cu rol calmant, trebuie sa mergi de urgenta la medicul stomatolog.

Citeste si: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: „Va pleca cu tot cu funcția. E un sfârșit în toate”

Daca ai inceput de carie, iata ce trebuie sa faci:

1. Mesteca frunze de patrunjel si apasa-le cu dintii in zona cariata.

2. Daca iti place ceapa, alege una mica si mestec-o pe dintele cariat pana cand gingia si dintii absorb tot sucul cepei. Nu-ti face griji in privinta mirosului neplacut din gura. E preferabil sa te confrunti cu asta pentru scurt timp cata vreme vei sta linistit cu privire la durerile de dinti.

Citeste si: Te CUTREMURI când citești așa ceva! Așa ajunge un stat în care un MAFIOT se teme de DNA dupa ce a ajuns la putere prin vot!

3. Prepara ceai de mere si fa gargara cu acesta. Poti adauga si putina sare in ceai pentru a dezinfecta zona afectata din gura.

4. Pune o jumatate de aspirina pe carie si clateste-ti apoi gura cu zeama de lamaie. Vei scapa de durerile de masea imediat.

Citeste si: VIDEO SOCANT! “Internetul întunecat” deţine fotografii uluitoare ale unui extraterestru capturat în Elveţia, în 1992

5. Amesteca doua lingurite de sare cu otet de mere si fa gargara cu aceasta solutie homemade. Iti vei curata gingiile si dintii imediat.

Tratamentul definitiv pentru tratarea cariilor

Citeste si: ATENTIE: Preturile Vor Creste Mai Repede Decat Anticipasem. Inflatia Ar Putea Urca La 2.7% In Decembrie 2017 Si 3.2% In Decembrie 2018

Ai nevoie de ulei de cocos. Ia cateva picaturi si mesteca-l pana cand este complet dizolvat de radacinile dintilor. Nu iti face griji, in 30 de secunde uleiul va fi absorbit de gingii si va curata complet zona problematica unde s-a declansat caria.

Uleiul de cocos are rolul de a curata complet zona infectata din cavitatea bucala si previne o serie de boli precum parodontoza.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

Lasă un răspuns

Top