You are here
Home > Social > Aceasta a fost ultima melodie cântată LIVE de Denisa Răducu. Versurile sunt sfâșietoare
loading...

Aceasta a fost ultima melodie cântată LIVE de Denisa Răducu. Versurile sunt sfâșietoare

Imagini LIVE de la Stefanesti, locul unde va fi inmormantata Denisa!

Pregatiri de inmormantare DENISA

Trupul neinsufletit al Denisei a ajuns la Stefanesti. In cateva minute ea va fi condusa pe ultimul drum. ➡️ https://goo.gl/yqjVueO fotografie cu Denisa in SICRIU a scandalizat intreaga tara. Iata cine a facut gestul macabru aici >>> http://bit.ly/2eKaepb

Publicată de AktualNews-Stiri pe Marţi, 25 Iulie 2017

Agitație mare la funeraliile Denisei Răducu. O mulțime de oameni și-a făcut apariția, încadrată de mai mulți bodyguarzi. De asemenea, o fanfară este prezentă, pentru începerea procesiunii funerare și deplasarea către biserică a alaiului.

Funeraliile Denisei Răducu au loc astăzi. Trupul neînsuflețit al cântăreței va fi înhumat în satul vâlcean în care a copilărit, Ștefănești.

Sicriul Denisei Răducu, ridicat în cursul dimineții de la Capela Cimitirului Bellu Ortodox, a fost depus în casa din satul natal al fetei.

Familia, rudele, prietenii, apropiaţii şi întregul sat o plâng pe Denisa şi se pregătesc să îşi ia rămas bun de la cântăreaţă.

Sute de coroane de flori sosiseră deja, în această dimineaţă, la casa unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei.

Agitaţie la funeraliile Denisei. O mare de oameni, încadrată de bodyguarzi, și-a făcut apariţia în urmă cu puţin timp

Denisa Manelista
Denisa Raducu

Aceasta a fost ultima melodie cântată LIVE de Denisa Răducu. Versurile sunt sfâșietoare

Lasă un răspuns

Top