You are here
Home > Olt > Olt: Încendiu de vegetație uscată în apropierea stației CFR Piatra-Olt; au ars 80 de traverse de la o linie dezafectată [VIDEO]
loading...

Olt: Încendiu de vegetație uscată în apropierea stației CFR Piatra-Olt; au ars 80 de traverse de la o linie dezafectată [VIDEO]

Un incendiu de vegetație uscată, izbucnit marți, în apropierea stației CFR Piatra-Olt, a cuprins și traversele de la o linie de cale ferată secundară, dezafectată, fără a afecta traficul feroviar din zonă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt,  Gogolan Cornel.

 Aceasta a precizat că la intervenția de stingere a incendiului au participat echipaje de pompieri de la Slatina cu două autospeciale, dintre care una multifuncțională, cu bazin de apă și motopompă.
Gogolan a precizat că în urma incendiului, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, au ars 80 de traverse de cale ferată (72 de pe linia de cale ferată secundară și opt aflate într-un depozit) precum și vegetația uscată.

Reprezentantul ISU Olt a menționat că nu a fost afectată circulația feroviară.

Ce crezi despre cum se stinge un incediu in Romania materialul filmat astăzi lângă gara Piatra-Olt este cel mai bun exemplu. Avem un polițist care nu ne lasă să filmăm calea ferată, la un angajat CFR care mănâncă semințe lânga foc, un localnic care stinge stâlpii de lemn cu sticla de apă….samd.

Romania 08 august 2017, Piatra-Olt Județul Olt

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top