You are here
Home > EXTERN > Diaspora > Europa > Gata ia gasit POLITIA: Un român MORT, unul rănit şi doi daţi DISPĂRUŢI în urma ciocnirii între două ambarcaţiuni în sudul Marii Britanii
loading...

Gata ia gasit POLITIA: Un român MORT, unul rănit şi doi daţi DISPĂRUŢI în urma ciocnirii între două ambarcaţiuni în sudul Marii Britanii

 Un bărbat din Londra, originar din România, a fost salvat de o ambarcaţiune de pescuit după ce a stat mai multe ore în apă şi a fost transportat la spital, în timp ce un alt român ar fi fost găsit decedat.

O navă de dragat scoici ar fi implicată în accidentul din Canalul Mânecii, a anunțat Poliția din Sussex, transmite BBC. Tragicul incident a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august. Un român și-a pierdut viața, doi sunt dați dispăruți, iar altul a fost salvat din apele reci, după 5 ore petrecute în apa rece.

Matt Pavitt, comandantul pentru operaţiunile din zona de sud-est în cadrul Agenţiei Maritime şi de Pază de Coastă, a declarat că bărbatul a avut „mare, mare noroc” că a supravieţuit având în vedere că „marea este încă rece”. Oficialul britanic a mai adăugat că va analiza informaţiile potrivit cărora ambarcaţiunea s-ar fi ciocnit cu o altă navă, însă momentan nu poate confirma acest scenariu. Pavitt a ţinut şi să precizeze că incidentul s-a petrecut foarte rapid şi nu a fost lansat niciun „apel de alarmă”.

CITESTE AICI MAI DEPARTE

 

Tagged

Lasă un răspuns

Top