You are here
Home > NEWS > Romania > De ce femeile de calitate superioară sunt de obicei singure?
loading...

De ce femeile de calitate superioară sunt de obicei singure?

Are un corp zvelt, talie îngustă și picioare frumos tonifiate datorită antrenamentelor regulate. Pielea îi este catifelată și are un  bronz perfect. Nu vrea banii unui bărbat, pentru că are un post de muncă prestigios, propriul apartament și un caracter nemaipomenit. Arată perfect, nu? Dar, știi care este problema?

… Are 35 de ani, dar încă nu vrea să se căsătorească. Ce este în neregulă cu ea? – se întreabă ceilalți. Totuși nu vor afla adevărul niciodată…

El are venituri peste medie, afacerea proprie și o mașină superbă. Arată bine, merge la sala de forță, iar când își scoate cămașa, fetele vor să se apropie mai mult. O mulțime de femei se învârt în jurul lui, încercând să-l cucerească. Iar el iese în cluburi cu prietenii. Își spune că nu este făcut pentru familie.

Înainte totul era clar. Dacă fata nu era căsătorită, înseamna că ori îi este frică, ori caracterul îi este negativ. Sau umblă în stânga și în dreapta. Pe scurt, exista un dezavantaj. Și bărbatul burlac ridica unele semne de întrebare. Astfel era cu câțiva ani în urmă. Dar în ultimii ani lucrurile s-au schimbat.

Ai observat că majoritatea oamenilor (de ambele sexe) care rămân burlaci sunt inteligenți, frumoși și înstăriți? Își aleg acest statut de bună voie și în mod conștient? Sau își caută perechea fără prea mult entuziasm? Eu îi numesc „oamenii singuratici de calitate superioară”…

Ce s-a întâmplat în ultimul deceniu? Ce evenimente au întors cu susul în jos mersl lucrurilor? Și de ce nu vor acești oameni să se căsătorească? Vă ofer versiunea mea despre această situație.

Vârsta dificilă

Tendința de a amâna căsătoria până în momentul în care facultatea este absolvită, cariera este făcută, apartamentul este cumpărat, ne-a jucat fiesta. Oamenii nu se căsătoresc tineri, ca în trecut, ci când sunt deja adulți. Acești oameni își au obiceiurile formate pe care nu vor să le sacrifice pentru un anumit mod de viață. Iar cu  trecerea anilor este din ce în ce mai greu să le permită cuiva să intre în viața lor.

Pentru a înțelege și accepta în viață o altă persoană nu trebuie neapărat să fii matur. Important este să fii plastic. Iar această plasticitate se pierde în fiecare an. Poate din acest motiv persoanele în vârstă spun că este mai bine să ai două certificate de căsătorie decât nici unul.

Sexul

Timp de secole unul dintre cele mai puternice stimulente pentru o căsătorie era satisfacția sexuală, pentru că părinții noștri își începeau viața sexuală abia după căsătorie. Acum o persoană poate avea parte de mult mai multe atunci când este liberă. Poate este și motivul din cauza căruia nu vor să își piardă această libertate?

Sunt în căutarea idealului

Încă un motiv din cauza căruia cei mai buni oameni sunt singuri este faptul că aleargă mereu după perfecțiune. Își duc spre ideal cariera, corpul, caracterul, situația  economică. Și nu înțeleg de ce atunci când vine vorba de relații sunt un eșec. Iar motivul este simplu. Căsătoria nu este bazată pe ideal, ci pe posibilitatea de a ajunge la compromis. Cu cât mai mult tind spre ideal, cu atât mai greu le va fi să își găsească partenerul potrivit.

Știi care este cel mai trist lucru în ziua de azi? Faptul că o mulțime din oamenii frumoși, de succes și, în general, buni în toate domeniile rămân singuri. Nu încercați să găsiți în ei un motiv, pentru că nu este. Sunt pe valul lor, în clubul lor. Clubul oamenilor din liga superioară.

Lasă un răspuns

Top