You are here
Home > EXTERN > Diaspora > VIDEO: Atac terorist în Franța, 7 Victime a facut strigand „Allahu Akbar”
loading...

VIDEO: Atac terorist în Franța, 7 Victime a facut strigand „Allahu Akbar”

Un bărbat care a scandat „Allahu Akbar” a înjunghiat 7 persoane, dintre care 3 polițiști, la Toulouse.
Terorism Franța
VIDEO | Un individ a atacat mai multe persoane în oraşul francez Toulouse, rănind şi trei ofiţeri de Poliţie
Un individ a atacat, joi, mai mulţi oameni în oraşul francez Toulouse, rănind două persoane şi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga ”Allahu Akbar”, relatează Daily Mail.

Un bărbat a fost arestat după ce a rănit 7 persoane, inclusiv 3 poliţişti în Toulouse, Franţa. Incidentul nu este tratat drept atac terorist

Un fost pacient al unei clinici de psihiatrie a atacat patru trecători iar apoi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga Allahu Akbar, în Toulouse.

Un bărbat a fost arestat după ce a
Un fost pacient al unei clinici de psihiatrie a atacat patru trecători iar apoi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga Allahu Akbar, în Toulouse.

Suspectul, învârstă de 42 de ani, a început să lovească mai mulţi trecători în oraşul francez în jurul orei 16, ora locală, înainte ca membrii forţelor de ordine pre rănit 7 persoane, inclusiv 3 poliţişti în Toulouse, Franţa. Incidentul nu este tratat drept atac terorist daca nu a murit nimeni
zente la faţa locului să intervină. Atacatorul i-a lovit cu pumnii şi picioarele până când forţele de ordine au reuşit să-l reţină.

Conform declaraţiilor martorilor suspectul a continuat să strige Allahu Akbar în tot acest timp, până când a fost imobilizat de către poliţişti.

Unul din martori a declarat: „Discutam cu familia mea când a sărit pe noi. Întâi l-a prins pe fiul meu iar apoi a început s-o lovească pe fiica mea. Am încercat să fugim.

Niciuna din victime nu are răni serioase.

Autorităţile franceze au declarat că suspectul a fost eliberat de la un spital de psihiatrie în luna aprilie. Acestea nu tratează acest incident drept unul terorist, informează ABC.news.

Lasă un răspuns

Top