You are here
Home > EXTERN > UK > Londra > Suspecții arestați în legătură cu atentatul de la metrou sunt refugiaţi şi erau adoptaţi de un cuplu britanic
loading...

Suspecții arestați în legătură cu atentatul de la metrou sunt refugiaţi şi erau adoptaţi de un cuplu britanic

Suspecții arestați în legătură cu atentatul de la metrou, printre cei 200 de refugiați adoptați temporar de doi britanici

Cei doi tineri arestați în legătură cu atentatul de la stația de metrou Parsons Green din sud-vestul Londrei sunt refugiați, iar ambii au locuit la un cuplu de britanici care adoptă temporar copii, potrivit presei din Marea Britanie.

Tânărul în vârstă de 18 ani, reţinut sâmbătă dimineaţa în portul Dover, este originar din Irak, iar suspectul de 21 de ani, arestat sâmbătă seara la Hounslow, în vestul Londrei, a venit în Marea Britanie din Siria.

Imagini cu Yahyah Farroukh, tânărul de 21 de ani, din Siria, au apărut deja în presa britanică. Potrivit contului său de Facebook, sirianul se afla în Anglia de patru ani. A studiat engleza la West Thames College și a lucrat pentru o companie de evenimente în Londra, scrie The Guardian.

Suspectii au locuit în Sunbury, în casa soţilor Jones. Ronald, de 88 de ani şi Penelope, de 71 de ani au fost părinţi adoptivi temporari ai unui număr de peste 200 de copii, inclusiv refugiaţi, relatează BBC.

Tinerii se află în continuare în arest preventiv şi sunt interogaţi în legătură cu atentatul din staţia Parsons Green, soldat cu 30 de răniţi.

Lasă un răspuns

Top