You are here
Home > EXTERN > Diaspora > BREAKING NEWS: Dupa Atentatul de la Londra: Încă două arestări au fost operate azi
loading...

BREAKING NEWS: Dupa Atentatul de la Londra: Încă două arestări au fost operate azi

Doi bărbați au fost arestați miercuri în cadrul anchetei privind atentatul cu bombă artizanală comis vineri într-o garnitură a metroului londonez, numărul total de arestări ajungând în prezent la cinci, a anunțat poliția britanică, informează AFP CITAT DE AGERPRES Cei doi bărbați, cu vârste de 48 de ani, respectiv 30 de ani, au fost arestați în conformitate cu legislația antiteroristă miercuri, în jurul orei locale 05: 10 (04: 10 GMT), la Newport, în Țara Galilor, a precizat poliția metropolitană într-un comunicat

Două percheziții erau în desfășurare în acest oraș, unde un alt suspect, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost deja arestat marți. Alți doi suspecți, reținuți sâmbătă, sunt în continuare în arest. Atentatul de vineri a constat în detonarea unei găleți cu tri-peroxid de tri-acetonă (TATP) și cuie, lăsată într-o garnitură de metrou aglomerată, dimineața la o oră de vârf.

Circa 30 de persoane au suferit arsuri sau au fost rănite în busculada creată de panică. Atacul a fost revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Citeste mai departe aici:  ULTIMA ORA: Suspect Arestat in Newport, Tara Galilor

Lasă un răspuns

Top