You are here
Home > Economic > Diverse > Horoscop, miercuri, 20 septembrie 2017. Peștii încep o nouă colaborare. Dacă își schimbă atitudinea, lucrurile vor merge bine
loading...

Horoscop, miercuri, 20 septembrie 2017. Peștii încep o nouă colaborare. Dacă își schimbă atitudinea, lucrurile vor merge bine

Horoscop 20 septembrie 2017. Peștii încep o nouă colaborare. Dacă își schimbă atitudinea, lucrurile vor merge bine

Horoscop 20 septembrie 2017 – Berbec

Citeste si: Ea și-a rugat viitorul soț să-i arate niște poze din copilărie lui. Văzând poza femeia a început să plângă! Până atunci nu își dăduse seamă cine era bărbatul cu care voia sa se căsătorească 

Este un moment de înnoire a preocupărilor de zi cu zi, de trecere spre altceva, mai bun și mai frumos, chiar și în limitele actualului program de lucru

Horoscop 20 septembrie 2017 – Taur

Ceva se schimbă în relațiile cu cei dragi și ar fi bine să protejezi acest element nou care iese astăzi la lumină, pentru că e fragil și are nevoie de grija ta.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Gemeni

Acum ai și tragere de inimă pentru a te ocupa îndeaproape de cei din familie, de la mic la mare. Nu duci lipsă de idei, trebuie doar să vrei.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Rac

E nevoie de întreaga ta sensibilitate pentru a înțelege de ce unii dintre apropiați se poartă acum ca și cum i-ai fi rănit cândva și nu ți-au spus nimic despre asta.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Leu

Este posibilă o schimbare în plan financiar, dar totul începe cu schimbarea atitudinii tale față de câștiguri și resurse. E nevoie de o investiție, înainte de a cere beneficii.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Fecioară

Te înnoiești ca om, treci mai ușor peste orice nemulțumire, respingi gândurile negre și în felul acesta te pregătești pentru zile mai luminoase.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Balanță

Ai ocazia de a face o schimbare în viața ta, acolo unde s-au adunat cele mai multe dureri, în plan profesional și în cel al sănătății, care sunt într-o strânsă legătură.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Scorpion

Va trebui să faci un efort sincer ca să nu mai ajungi la gânduri negre atât de ușor. Contextul de azi e favorabil pentru a primii pași în această direcție.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Săgetător

Ai ocazia de a vedea mai clar ce loc ocupi în viața celorlalți și ce așteptări au ei de la tine. Pe unele nu le vei împlini niciodată, dar măcar îi vei înțelege mai bine pe cei apropiați ție.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Capricorn

Situația de ansamblu, dacă vei dori să o privești de la o oarecare distanță, este în schimbare și acesta ar trebui să fie un motiv suficient ca să fii optimist.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Vărsător

Te afli într-un moment delicat, în care nevoia de a fi înțeles trebuie să treacă în planul secund, iar aceea de a-i înțelege tu pe ceilalți să fie în prim plan.

Horoscop 20 septembrie 2017 – Pești

Poți începe o nouă colaborare, o asociere sau le poți înnoi pe cele pe care le ai deja, printr-o nouă atitudine. Tu vei fi primul care se va bucura de această schimbare.

Lasă un răspuns

Top