You are here
Home > Actualitate > 12 calități ale femeii, pe care un bărbat adevărat nu o va lăsa niciodată
loading...

12 calități ale femeii, pe care un bărbat adevărat nu o va lăsa niciodată

Ce caută un bărbat de succes la aleasa lui? Un exterior atrăgător, o privire deosebită? Posibil…
Dar exteriorul nu este suficient, ca bărbatul să-ți ofere pentru totdeauna inima lui.
Iată 12 cele mai importante calități ale femeii, pe care un bărbat adevărat pentru nimic în lume nu o va lăsa și-i va oferi toată dragostea lui:
1. Deșteaptă
Chiar și cel mai de succes bărbat are nevoie de o femeie înțeleaptă. Dacă el are despre ce să vorbească cu ea, să discute lucruri importante sau mai puțin importante în timpul cinei, înseamnă că ziua a fost productivă. Un bărbat vrea să poată admira înțelepciunea cu care este înzestrată aleasa lui.

2. Feminină
Frumusețea este ceva abstract. În schimba feminitatea fie este, fie nu este. Ea se reflectă în mers, în haine purtate, în voce, în comportament. Un bărbat va aprecia mult o femeie care știe să-și pună în valoare calitățile, dar și naturalețea.
3. Grijulie
Bunătatea și grija sunt apreciate de un bărbat, mai mult decât un exterior frumos. Un bărbat de succes vrea alături o femeie grijulie, caldă.

4. Iubitoare
Firește, e o calitate unică pentru o femeie. Atunci când femeia iubește, ea o face din toată inima. Un bărbat adevărat simte asta și e gata să ofere și mai mult.
5. Energică
Se întâmplă ca viața în doi să devină plictisitoare. De aia capacitatea de a emana energie, de a transmite din pozitivism omului de alături este o calitate unică.
6. Gata să mergi la compromis

Dacă ambii parteneri sunt încăpățânați, nu va ieși nimic bun. Dacă tu, ca femeie înțeleaptă, poți să găsești acest compromis, atunci vei primi toată dragostea și înțelegerea din partea bărbatului.
7. Sinceritatea
O minciună mică e ca un bulgăre de zăpadă, crește odată cu trecerea timpului. De aia fii sinceră cu omul drag.
8. Puternică, dar și slabă – atunci când trebuie
Este importantă armonia dintre aceste două forțe.

9. Pasională
Viața este o aventură, plină de peripeții și pasiune. Este important să menții focul iubirii aprins.
10. Diversă
Un bărbat apreciază diversitatea la o femeie, aceasta îl face să rămână interesat de lumea și emoțiile ei pentru toată viața.
11. Perseverentă
Pentru un bărbat adevărat este important ca femeia de alături să aibă propriile scopuri și visuri. El o va ajuta să le realizeze.

12. Naturală, caldă, a lui
Atunci când ea este alături , el o simte, el știe că ea este sufletul lui pereche. Probabil este cea mai puternică emoție care poate să existe între doi oameni.
Crede-mă, un bărbat poate iubi pentru toată viața. Important e să crezi în el, să iubești și să nu uiți niciodată de tine
sursa: romanul.co.uk

Lasă un răspuns

Top