You are here
Home > Actualitate > Iată ce fac toate cuplurile fericite înainte de culcare – de aia și sunt fericite!
loading...

Iată ce fac toate cuplurile fericite înainte de culcare – de aia și sunt fericite!

Ceea ce tu şi partenerul tău faceţi înainte de somn, vă poate influenţa în mod considerabil relaţia. Adăugaţi aceste obişnuinţe în lista voastră şi veţi observa efectul pozitiv, într-un timp foarte scurt.

1. Ascultaţi nu doar auziţi!
Dacă v-aţi obişnuit să primiți mecanic informaţia pe care v-o spuneţi reciproc, atunci aveţi o problemă. O atitudine corectă, în acest sens, creează o conexiune unică între voi. Iar înainte de somn efectul acestui sfat se amplifică, datorită stării de spirit şi a multor alţi factori.
De aceea, ţineţi cont de procesul de receptare a mesajului în cadrul conversaţiei cu partenerul, căci asta vă poate apropia, considerabil, unul faţă de celălalt.

2. Povestiţi-vă reciproc cum v-a trecut ziua
Petreceţi câteva minute întrebându-vă partenerul cum i-a trecut ziua. Faptul că-i oferiţi posibilitatea de a se expune, arată că-l susţineţi şi-l faceţi să simtă acest lucru.

3. Axaţi-vă doar pe lucrurile bune
Dacă partenerul a pierdut câteva ore căutându-vă cadoul perfect sau pregătind o cină romantică, dar nu neapărat a reușit asta, atunci nu uitaţi să-i muţumiţi pentru efortul pe care l-a depus. Dacă îi veţi arăta recunoştinţa înainte de somn, el va adormi cu o senzaţie plăcută, că a făcut ceva frumos.

4. Întotdeauna spuneţi-vă că vă iubiţi
Astfel, veţi adormi ştiind că sunteţi iubiţi şi că vă aflaţi în siguranţă. Asta e o metodă perfectă de a vă reaminti în fiecare zi că aţi ales partnerul potrivit.

5. Confesaţi-vă
Dacă vă presează anumite gânduri, probleme sau vă mustră conştiinţa referitor la anumite lucruri, atunci înainte de somn e momentul potrivit să le eliberaţi, confesându-le partenerului.

6. Nu vă luaţi telefoanele în dormitor
Cât de des se întâmplă să vă ignoraţi partenerul, pentru că staţi pe Facebook? Aşa ceva e acceptabil doar în situaţii excepţionale, nu în rutina zilnică, când aveţi posibilitatea să petreceţi timpul împreună, valorificând atmosfera afectivă dintre voi.

7. Faceţi-vă masaj unul celuilalt
Nu e neapărat să repetaţi regulat această procedură, dar câteodată e foarte plăcut şi util să aveţi grijă de sănătatea fizică şi spirituală a partenerului în acest mod.

8. Faceţi duş împreună
Acest proces amplifică relația intimă dintre voi, relaxându-vă şi direcţionându-vă creierul spre o altă undă, decât cea legată de grijile şi rutina zilnică.

9. Spuneţi-vă ,,Mulţumesc” pentru ceea ce sunteţi
Faptul că sunteţi recunoscători unul celuilalt pentru susţinerea, efortul şi motivaţia pe care o dăruiţi reciproc, vă apropie şi mai mult, făcându-vă relaţia mai rezistentă şi mai durabilă. sursa romanul.co.uk

Lasă un răspuns

Top