You are here
Home > Economic > Diverse > Decizie șocantă a familiei Ilenei Ciuculete! Ce se va întâmpla cu trupul neînsufleţit al artistei: Cornel Galeş va înnebuni când va afla asta:
loading...

Decizie șocantă a familiei Ilenei Ciuculete! Ce se va întâmpla cu trupul neînsufleţit al artistei: Cornel Galeş va înnebuni când va afla asta:

Familia Ilenei Ciuculete a ajuns la o decizie care pe mulţi îi şochează. Aceasta doreşte să mute trupul neînsufleţit al regretatei artiste în Gubaucea pentru a putea vizita mormântul ei mai des.

Mugurel Sfetcu a anunţat că, împreună cu familia, a decis ca peste şapte ani să deshumeze trupul cântăreţei şi să îl îngroape în cimitirul din Gubaucea.

„Am discutat şi noi cu bunica noastră şi cu fratele mamei. O să discut şi cu domnul avocat şi preotul. Dacă este legal şi normal, noi am vrea să fie mai aproape de noi. Este distanţa foarte mare şi la ea la cimitir vine mai mult lumea străină”, au fost declaraţiile neaşteptate ale fiului cel mare al Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Top