You are here
Home > Actualitate > Fetița de 4 ani s-a furișat la geanta bunicii fără să o vadă nimeni, voia să caute bomboane, dar ce a găsit a ucis-o pe loc. Ce s-a întâmplat cu ea a înspăimântat o țară întreagă
loading...

Fetița de 4 ani s-a furișat la geanta bunicii fără să o vadă nimeni, voia să caute bomboane, dar ce a găsit a ucis-o pe loc. Ce s-a întâmplat cu ea a înspăimântat o țară întreagă

Yanelly Zoller, poreclită de către familie ,,Nelly”, era o fetiță fericită în vârstă de 4 ani care, în urmă cu o săptămână, fusese lăsată de către părinți să petreacă câteva zile în casa bunicilor, Michael și Christie Zoller.

Așa se face că, fetița, știind că bunica scoate mereu bomboanele din poșeta ei, a prins geanta femeii într-un moment în care nu era nimeni prin preajmă, dar ce a găsit îi va fi fatal. Nelly a găsit un pistol și, din nefericire, neștiind cum să procedeze cu acest obiect, a apăsat din greșeală trăgaciul și s-a împușcat singură mortal în piept, pe 14 septembrie.

Tatăl fetei, Shane Zoller, a povestit că era în drum spre casa bunicilor pentru a o duce pe fetiță la piscina locală atunci când a văzut mașinile de poliție în fața casei părinților lui, el a precizat: ,,Voia doar niște bomboane blestemate, atâta tot!”

Se pare că tatăl fetei avea doar 22 de ani și, atunci când fetița se născuse el era încă în școală, în cazul în care părinții lui nu l-ai fi ajutat să o crească, el ar fi trebuit să abandoneze scoala fiindcă împărțea custodia fetei cu mama acesteia.

Lasă un răspuns

Top