You are here
Home > Actualitate > Neinteresante > Marcel Pavel și Violeta au 3 copii împreună, dar unora parcă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat acum. A anunțat după 25 de ani de căsnicie: „E adevărat că…”:
loading...

Marcel Pavel și Violeta au 3 copii împreună, dar unora parcă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat acum. A anunțat după 25 de ani de căsnicie: „E adevărat că…”:

Marcel Pavel și soția lui au 3 copii împreună și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Sunt căsătoriți de 25 de ani și se înțeleg de minune. Secretul artistului însă, a ieșit la iveală în cadrul unei emisiuni tv.

Marcel Pavel și soția lui au fost invitați în emisiunea Mirelei Vaida.

Provocat de rubrica „Psihologie de cuplu”, şi mai exact de întrebarea „Dintre voi doi, cine e mai gelos?”, Marcel Pavel va face o destăinuire de zile mari. „Eu, bineînţeles!”, va accentua el, iar Mirela va completa: „E adevărat că nu l-ai lăsat nici măcar pe băiatul nostru de la sunet să o cableze? A venit marcat băiatul, în culise. Este o premieră la noi, la câţi invitaţi avem zilnic, niciun bărbat nu i-a mai spus până acum să îi cableze nevasta!”.

Îndrăgitul interpret însă nu se va lăsa, spunând: „Uite cum voia el să o cableze pe nevasta mea: doamnă, să ştiţi că nu pot să vă prind lavaliera decât de sutien!”… Mă ţi-e rău, i-am zis?!”, mărturisind, printre hohotele de râs ale tuturor celor aflaţi în platou, că i-a pus singur lavaliera soţiei sale. Ba mai mult, Luminiţa Anghel a spus şi ea: „Atenţie mare, Marcel s-a reapucat de box!”.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

Lasă un răspuns

Top